Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Păi, ce, sunt Burchel?". Anunţul făcut de Gigi Becali în privinţa lui Andrea Compagno. Patronul s-a hotârăt

"Păi, ce, sunt Burchel?". Anunţul făcut de Gigi Becali în privinţa lui Andrea Compagno. Patronul s-a hotârăt

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Andrea Compagno, jucător pe care l-a cumpărat de la U Craiova 1948.

"Păi, ce, sunt Burchel?". Anunţul făcut de Gigi Becali în privinţa lui Andrea Compagno. Patronul s-a hotârăt

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno (26 de ani) nu va juca împotriva celor de la FCU Craiova, dacă echipa lui Adrian Mititelu va prinde locul de play-off.

Întrebat despre situaţia, Becali a venit cu lămuriri. 

  • Andrea Compagno are o clauză în contractul de transfer de la clubul lui Mititelu prin care are interzis să evolueze împotriva fostei lui echipe, pe întreaga durată a înţelegerii cu FCSB. 

"Aici nu e vorba de plătit bani, ci e vorba de o convenţie. Am zis că nu joacă şi gata! Eu nu fac aşa ceva. Păi ce, sunt Burchel? Este vorba de acea clauză de 100.000 de euro, dar nu vreau să i-o plătesc lui Mititelu, deci Compagno nu o să joace", a spus Becali. 

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, potrivit Transfermarkt.

Catania U19, Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori (San Marino), U Craiova 1948 şi FCSB sunt echipele la care a jucat Compagno.

Ce a spus Compagno despre convocarea la naţională:

"Au fost două-trei zile foarte frumoase. Incredibil, senzaţional. După am încercat să mă gândesc doar la Sepsi şi acum mă gândesc la play-off, dar nu a fost aşa uşor, având în vedere ce s-a întâmplat.

E imposibil să te aştepţi la ceva de genul. Nu e un amical, e vorba de preliminarii. Mi-a transmis MM Stoica această noutate. N-am putut să mă gândesc, era o chestiune prea mare ca să mă gândesc la ea.

E o naţională mare. Dar acum vreau să mă gândesc doar la play-off. Ştiam că selecţionata Italiei urmăreşte toţi italienii, dar nu şi că Mancini m-a urmărit personal", a spus Compagno.

”I-am dat să mânănce o pâine şi acum vorbeşte aşa”. Gigi Becali s-a enervat pe Strizu. De ce datorie l-a scăpat pe fostul antrenor de la FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbandrea compagno 

viewscnt
Articole similare