Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga face ”lumină” în cazul lui Jo Alves. ”El a crezut că vine aici şi semnează pe loc!”. Rămân şanse ca transferul să se facă

Neluţu Varga face ”lumină” în cazul lui Jo Alves. ”El a crezut că vine aici şi semnează pe loc!”. Rămân şanse ca transferul să se facă

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, a declarat că transferul lui Jo Alves încă nu a căzut, chiar dacă preşedintele clubului, Cristi Balaj, a declarat că mutarea nu mai are şanse de realizare.

Omul de afaceri a declarat că fotbalistul brazilian a sosit în România cu o percepţie total greşită. Atacantul credea că vine la Cluj şi semnează pe loc, însă socotelile sale au fost date peste cap.

Jo Alves a pus presiune pe conducătorii celor de la CFR Cluj

Clujenii l-au supus pe Jo mai multor teste medicale, care au arătat faptul că fostul atcant de la Manchester City este total ieşit din formă, cu luni de zile fără activitate.

Dan Petrescu nu a fost deloc încântat de faptul că nu se poate baza pe Jo din primele meciuri ale play-off-ului şi i-a anunţat pe conducătorii echipei că nu poate risca cu acesta.

Cu toate acestea, Neluţu Varga este decis să-i acorde o şansă lui Jo Alves, însă brazilianul ar trebui să renunţe la pretenţiile exagerate şi să se pună pe treabă dacă vrea să rămână la Cluj.

Neluţu Varga, despre Jo Alves: ”Continuă negocierile cu el”

Hai să nu ne grăbim şi să aruncăm cu vorbe, că a picat transferul lui Jo, pentru că eu sunt cel care decide şi am ultimul cuvânt. Eu sunt cel care trebuie să mă conving de nişte lucruri, că eu plătesc.

Iar eu vă spun acum care e adevărul cu acest jucător. Eu nu mai vreau să iau ţeapă, aşa cum am luat cu Baptista. Ştiţi foarte bine ce am păţit cu ăla şi ştiţi cât am plătit unuia care aproape că venise în concediu la Cluj.

Acum, să revenim la problema Jo. El a crezut că vine aici la noi şi semnează contractul pe loc. Stai un pic, că tu ai 35 de ani. Eu nu pot să semnez cu tine pe doi ani sau trei fără să mă conving de nişte lucruri.

Eu am nevoie de tine pe teren imediat, nu peste o lună sau două. I-am dat două săptămâni să treacă de nişte teste. Iar dacă le trece, atunci voi lua decizia finală. Însă, el a vrut să pună presiune pe noi şi să ne facă să semnăm pe loc.

El ne-a spus că nu e venit în probe şi că el nu e amator ca să îl punem noi să facă acele teste. Eu i-am zis să se mai gândească şi că are două săptămâni să facă acele teste. Dacă acceptă, atunci e OK.

Eu consider că noi suntem în continuare în negocieri cu el. Dar, dacă nu acceptă acele teste, atunci nu facem transferul”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: balajjovarga 

viewscnt
Articole similare