Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul Jo Alves nu mai semnează cu CFR Cluj. Concluzia trasă de ardeleni după efectuarea testelor medicale

Brazilianul Jo Alves nu mai semnează cu CFR Cluj. Concluzia trasă de ardeleni după efectuarea testelor medicale

Fotbal

Comentarii

Brazilianul Jo Alves (35 de ani) nu va mai semna cu CFR Cluj. Testele medicale au arătat că atacantul nu poate aduce un plus echipei în perioada imediat următoare, aşa cum îşi doresc conducătorii din Gruia.

Jo Alves a ajuns în România, în urmă cu câteva zile. Dan Petrescu a recunoscut că a stat de vorbă cu fostul atacant de la Manchester City, dar a fost impresionat neplăcut de forma fizică pe care acesta a arătat-o.

Jo Alves nu mai semnează cu CFR Cluj

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a recunoscut că atacantul brazilian nu va semna cu campioana României. După efectuarea testelor medicale, s-a constatat faptul că fotbalistul ar avea nevoie de o perioadă de lungă de pregătire pentru a ajunge într-o formă fizică optimă, iar CFR Cluj nu dispune de acest timp.

Dan Petrescu îşi doreşte un atacant pe care să-l introducă pe teren încă din primele dueluri din play-off.  Nu este cazul lui Jo Alves, care nu a mai jucat un meci oficial din luna noiembrie.

Jo nu mai semnează cu CFR Cluj! În urma testelor efectuate, managementul şi staff-ul tehnic au ajuns la concluzia că Jo nu reprezintă o soluţie pentru echipa noastră în acest moment.

Având în vedere calităţile, experienţa şi calitatea umană, pentru că l-am cunoscut în aceste zile, sunt convins că pe termen lung ar fi fost un plus atât pentru echipa noastră şi pentru Liga 1. Dar noi avem nevoie de o soluţie cât mai rapidă”, a declarat Jo, conform fanatik.ro.

Cifre statistice din cariera lui Jo:

  • Manchester City: 42 de meciuri, 6 goluri, 5 pase de gol
  • Everton: 36 de meciuri, 7 goluri, 4 pase de gol
  • Corinthians: 146 de meciuri, 40 de goluri, 9 pase de gol
  • Atletico Mineiro: 98 de meciuri, 28 de goluri şi 18 pase de gol
  • Nagoya: 74 de meciuri, 33 de goluri şi 12 pase de gol
  • Brazilia: 20 de meciuri şi 5 goluri.

Afla mai multe despre: jo alvescfr clujbrazilia 

viewscnt
Articole similare