Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, luat prin surprindere de brazilianul Jo Alves: ”E mai rotund decât îl cunoşteam eu!”

Dan Petrescu, luat prin surprindere de brazilianul Jo Alves: ”E mai rotund decât îl cunoşteam eu!”

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) s-a întâlnit cu brazilianul Jo Alves (35 de ani), însă a fost surprins neplăcut de forma fizică a atacantului.

Jo Alves, fost atacant, printre altele, la Manchester City, Everton, Corinthians sau TSKA Moscova, a ajuns la Cluj, a făcut vizita medicală, însă forma sa fizică pare să lase de dorit.

  • În 2008, Manchester City plătea celor de la ŢSKA Moscova în schimbul lui Jo aproximativ 24 de milioane de euro.

Dan Petrescu, despre Jo: ”N-a făcut nimic de două luni!”

Duminică, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu U Cluj, Dan Petrescu a recunoscut că s-a întâlnit cu brazilianul Jo, însă fotbalistul nu mai arată aşa cum şi-l amintea el.

Atacantul este mai ”pufos” decât să se aştepta antrenorul ardelenilor. Tocmai din acest motiv, conducătorii din Gruia ezită să îi ofere o înţelegere, chiar dacă are pregătită o variantă contractuală, de aproximativ 15.000 de euro pe lună, până în vară, cu opţiune de prelungire.

Aşadar, mutarea lui Jo la CFR Cluj atârnă de un fir de aţă. Există riscul ca brazilianul să vină în România în vacanţă, pe un contract ”beton”, iar CFR-ul să nu se poată baza pe ajutorul său în lupta pentru titlu, în acest sezon.

Pica transferul lui Jo la CFR Cluj?

A apărut Jo, l-am văzut după atâţia ani. E puţin mai rotund decât îl cunoşteam eu. Nu a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum, să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată, nu s-a semnat nimic.

A făcut o vizită medicală, eu zic că ar fi bine să luăm măsuri, să vedem ce va fi bine pentru noi. Nu aş vrea să vină să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aş fi vrut să vină puţin pregătit. El e nepregătit total.

Din punctul ăsta de vedere, aş vrea să iau o decizie împreună cu clubul după meciul de mâine. Trebuie să facem o evaluare corectă. Vedem după meciul cu U Cluj”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescujo alves 

viewscnt
Articole similare