Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai mare lovitură din cariera lui Giovanni Becali? MM, dat pe spate: ”Kvaratskhelia a fost mai ieftin!” | EXCLUSIV

Cea mai mare lovitură din cariera lui Giovanni Becali? MM, dat pe spate: ”Kvaratskhelia a fost mai ieftin!” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Euro Center, în cadrul căreia sunt analizate cele mai importante evenimente din campionatele de top ale Europei, MM Stoica a atras atenţia asupra uneia dintre cele mai mari lovituri din cariera lui Giovanni Becali

Ajuns la 70 de ani, Giovanni Becali este în continuare unul dintre cei mai importanţi impresari din fotbalul românesc şi rămâne cel mai de succes de până acum din istorie.

Agentul a intermediat cele mai importante transferuri din istoria campionatului nostru, atât plecările multor membri din Generaţia de Aur, precum Gică Hagi sau Gică Popescu, cât şi cele mai profitabile mutări, ale lui Dennis Man şi Vlad Chiricheş.

”Kvaratskhelia a fost mai ieftin decât el”

Chiar şi acum, jucătorul Parmei rămâne cel mai scump din istoria campionatului nostru, după ce ”cruciaţii” au achitat o sumă de 13 milioane de euro pentru venirea sa.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a punctat că unul dintre cei mai impresionanţi jucători din toată Europa în acest sezon a fost mei ieftin decât jucătorul vândut de FCSB!

Khvicha Kvaratskhelia, jucător cu aproape trei ani mai tânăr decât Dennis Man, a fost transferat de Napoli în această vară, de la Dinamo Batumi, pentru doar 11,5 milioane de euro.

Cea mai mare lovitură din cariera lui Giovanni Becali?

Pe Kvaratskhelia nu îl ştia nimeni, a ştiut cine trebuia... îţi dai seama, Kvaratskhelia a fost mai ieftin decât Dennis Man. Deci, Dennis Man... noi am încasat mai mult pe Dennis Man decât a plătit Napoli pentru... (n.r. Khvicha Kvaratskhelia).

Eu mă gândeam doar aşa: câţi fani a câştigat Napoli în Georgia? Pentru că ştim foarte bine, când era Chivu la Inter, câţi 'interişti' se făcuseră peste noapte în România, pentru că toată lumea ţinea cu românul...

Dar nu era atât de mare discrepanţa în nivelul fotbalului românesc la momentul acela şi cine era Chivu la Inter. Dar acum... Georgia nu a existat, nu a existat niciun fotbalist georgian de mare valoare, să joace la o echipă.

Cum a fost, de exemplu, armean, Mkhitaryan, care a jucat la Arsenal, la Manchester (n.r. United), la Dortmund, a fost jucător important la Dortmund Mkhitaryan. Uitaţi-vă ce face copilul ăsta (n.r. Kvaratskhelia). Incredibil! 2001 născut, formidabil!”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

13 goluri şi 15 pase decisive a însumat Kvaratskhelia pentru Napoli în acest sezon, în 29 de apariţii, în timp ce Dennis Man a strâns patru reuşite şi două assist-uri în 22 de jocuri pentru Parma.

Faptul că Giovanni Becali a reuşit să obţină o astfel de sumă pentru un jucător care nu mai evoluase în afara României doar evidenţiază calităţile sale de impresar.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare