Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al U Craiova 1948 s-a năpustit asupra arbitrului după înfrângerea cu Sepsi, înainte de a fugi la vestiarul gazdelor! Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

Un fotbalist al U Craiova 1948 s-a năpustit asupra arbitrului după înfrângerea cu Sepsi, înainte de a fugi la vestiarul gazdelor! Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a pierdut ruşinos ”finala” pentru play-off împotriva lui Sepsi, scor 0-4, mai rău decât dacă ar fi rămas rezultatul de la ”masa verde”. În urma partidei, Yassine Bahassa l-a aşteptat pe centralul Radu Petrescu pe tunel şi s-a năpustit asupra acestuia, înainte de a îşi face apariţia şi la vestiarul gazdelor!

U Craiova 1948 a avut parte de două şanse pentru a se califica în play-off, dar le-a ratat pe ambele, după ce a fost învinsă de Hermannstadt şi Sepsi în ultimele etape ale sezonului regular.

Oltenii şi-ar fi asigura locul şase cu o victorie la Sibiu, în contextul în care trupa din Sfântu Gheorghe a pierdut cu FCSB, însă au eşuat să profite, iar Sepsi i-a pedepsit.

Un fotbalist al U Craiova 1948 s-a năpustit asupra arbitrului după înfrângerea cu Sepsi

4-0 s-a încheiat partida din ţinutul secuiesc, un scor mai drastic decât dacă ar fi rămas rezultatul la ”masa verde”, iar U Craiova 1948 va juca în play-out pentru al doilea an la rând.

La finalul partidei, tensiunile au atins cote înalte în tabăra oltenilor, iar Yassine Bahassa nu s-a putut abţine, aşteptându-l pe centralul Radu Petrescu pe tunel.

Sursele Orange Sport au dezvăluit că jucătorul francez s-a năpustit asupra arbitrului, iar intervenţia coechipierilor săi a fost necesară pentru a îl ţine pe acesta departe de ”fluieraş”.

Apoi, Bahassa a fugit la vestiarul lui Sepsi, în loc să se ducă la testarea doping, unde fusese chemat, iar, în timp ce Aganovic se afla la flash-interviu, a început să se certe, alături de un membru al staffului, cu cei de la Sfântu Gheorghe, înainte de a fi înlăturaţi de agenţii de pază.

S-a certat cu toată lumea băiatul, era prea nervos. 'Bad loser' (n.r. pierzător prost) se spune”, a punctat Aganovic, care a fost întrerupt la flash-interviu de haosul de la vestiare.

Sepsi, o nouă prezenţă în play-off

Aşadar, Sepsi a reuşit să bifeze a treia calificare în play-off din ultimii cinci ani, în timp ce U Craiova 1948 va avea obiectivul de a prinde barajul pentru cupele europene din play-out.

Covăsnenii vor începe play-off-ul cu 21 de puncte, la cinci lungimi de Rapid, ocupanta locului cinci, în timp ce oltenii vor avea 20 de puncte în play-out.

Ar putea apărea şi mai multe probleme pentru cei de la U Craiova 1948, în contextul în care UTA Arad, aflată pe penultimul loc, se va afla la doar şase lungimi în urma lor, într-unul dintre cele mai strânse play-out-uri de când a fost adoptat acest sistem competiţional.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare