Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu a plecat din lojă la pauza meciului cu Sepsi. Ce a putut să facă patronul lui U Craiova 1948 | EXCLUSIV

Mititelu a plecat din lojă la pauza meciului cu Sepsi. Ce a putut să facă patronul lui U Craiova 1948 | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Condusă cu 0-3 la pauză de către Sepsi, şansele la play-off ale lui U Craiova 1948 au devenit aproape inexistente încă dinaintea pauzei. Totuşi, din dorinţa de a întoarce scorul, Adrian Mititelu a părăsit loja între reprize şi a recurs la un gest drastic.

”Finala” pentru play-off, dintre Sepsi şi U Craiova 1948, se anunţa ca unul dintre cele mai interesante meciuri de până acum ale sezonului, dar concluzia a devenit evidentă încă din primele minute.

Covăsnenii au deschis foarte rapid scorul, în minutul şapte, înainte de a îşi dubla avantajul 10 minute mai târziu şi a marca, din nou, în minutul 44, stabilind scorul de ”masa verde” încă dinaintea pauzei.

Mititelu a plecat din lojă la pauza meciului cu Sepsi

Camerele l-au surprins pe Adrian Mititelu după a doua reuşită a gazdelor, iar patronul era vizibil supărat de jocul prestat de echipa sa, astfel că, la pauză, a luat o decizie drastică. Un alt oficiali şi-a înecat altfel amarul, cu o ţigară!

Sursele Orange Sport au dezvăluit că finanţatorul clubului oltean a coborât la vestiar, pentru a încerca să îşi motiveze jucătorii şi a îi ”împinge” către o revenire nesperată în partea secundă.

În plus, oltenii au efectuat şi două schimbări la pauză, Radu Negru şi Aurelian Chiţu fiind înlocuiţi de Lorenzo Paramatti şi Sekou Sidibe, dar în zadar.

În minutul 50, Pavol Safranko a reuşit să puncteze pentru 4-0, iar orice fel de speranţă la o revenire a oltenilor a dispărut, mai ales că jocul a fost dominat apoi în continuare de gazde.

Sepsi, o nouă prezenţă în play-off

Aşadar, Sepsi urmează să bifeze a treia calificare în play-off din ultimii cinci ani, în timp ce U Craiova 1948 va avea obiectivul de a prinde barajul pentru cupele europene din play-out.

Covăsnenii vor începe play-off-ul cu 21 de puncte, la cinci lungimi de Rapid, ocupanta locului cinci, în timp ce oltenii vor avea 20 de puncte în play-out.

Ar putea apărea şi mai multe probleme pentru cei de la U Craiova 1948, în contextul în care UTA Arad, aflată pe penultimul loc, se va afla la doar şase lungimi în urma lor, într-unul dintre cele mai strânse play-out-uri de când a fost adoptat acest sistem competiţional.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare