Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSA Steaua - Unirea Dej 3-0! ”Militarii” s-au impus în Ghencea, dar în tribune a ”bătut vântul”

VIDEO | CSA Steaua - Unirea Dej 3-0! ”Militarii” s-au impus în Ghencea, dar în tribune a ”bătut vântul”

Steaua

Comentarii

Steaua nu se menajează în play-off, chiar dacă la anul va juca tot în Liga 2. Roş-albaştrii au bătut-o fără drept de apel pe Unirea Dej.

CSA Steaua - Unirea Dej 3-0

Fără drept de promovare, Steaua a pornit ca din puşcă în play-off. A bătut-o la scor pe revelaţia Unirea Dej şi s-a instalat pe primul loc. Un adversar a deschis scorul pentru roş-albaştri.

Fundaşul Buta şi-a dat autogol la finalul primei reprize. Bulgarul Chunchukov a dublat avantajul gazdelor după reluare. Unirea Dej a ameninţat o singură dată poarta echipei din Ghencea.

Racheta lui Pop a zguduit transversala căpitanului Iancu. Atanas Trică a marcat cu capul şi a stabilit scorul final, 3-0 pentru gazde

În primul rând, felicit băieţii pentru atitudinea pe care au avut-o în seara asta, sunt bucuros că e al treilea meci consecutiv în care nu am luat gol”, a spus Daniel Opriţa, în urma jocului.

 ”Militarii” s-au impus în Ghencea, dar în tribune a ”bătut vântul”

Adi Popa a vorbit despre absenţa fanilor din tribune şi a găsit o explicaţie pentru numărul scăzut de spectatori.

Noi jucăm numai în timpul săptămânii, când multă lume e la muncă. Toată săptămâna a fost soare, numai astăzi a plouat. Ne bucurăm pentru cei care au fost la stadion.

Le-am oferit un spectacol, le-am oferit o victorie. Au venit în frig, în ploaie şi ne-au susţinut. Pentru asta vrem să le mulţumim!”, a spus jucătorul Stelei.

Rezumatul integral al partidei poate fi văzut AICI:

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare