Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai bun meci din 2023, trebuie felicitaţi jucătorii, au dat tot”. Bergodi nu a ştiut cum să îşi mai laude fotbaliştii după calificarea clară în play-off

”Cel mai bun meci din 2023, trebuie felicitaţi jucătorii, au dat tot”. Bergodi nu a ştiut cum să îşi mai laude fotbaliştii după calificarea clară în play-off

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a reuşit să obţină fără bătăi de cap calificarea în play-off, după ce a umilit-o pe U Craiova 1948 la Sfântu Gheorghe, scor 4-0. În urma partidei, Cristiano Bergodi, prezent la flash-interviu, nu a ştiut cum să îşi mai laude jucătorii.

S-a discutat foarte mult în ultimele săptămâni despre posibila ”finală” pentru play-off, iar, după ce s-a dictat oficial rejucarea partidei dintre Sepsi şi U Craiova 1948, oltenii erau consideraţi favoriţi.

Doar că realitatea din teren a fost complet alta. Covăsnenii s-au distrat împotriva jucătorilor pregătiţi de Nicolo Napoli şi au câştigat mai clar decât ar fi făcut-o la ”masa verde”.

”Cel mai bun meci din 2023, trebuie felicitaţi jucătorii, au dat tot”

4-0 s-a încheiat duelul dintre cele două, cu Sepsi asigurându-şi un avantaj de trei goluri încă dinaintea pauzei confruntării, profitând de o prestaţie dezastruoasă a portarului Ionuţ Gurău.

În urma meciului, prezent la flash-interviu, Cristiano Bergodi nu a ştiut cum să îşi mai laude jucătorii pentru calificarea clară obţinută.

Italianul a punctat totuşi că echipa sa nu are mari şanse de a urca în clasament, astfel că mizează pe Cupa României pentru o şansă de a prinde cupele europene.

Bergodi nu a ştiut cum să îşi mai laude fotbaliştii după calificarea clară în play-off

A fost cel mai bun meci din 2023, dar poate şi mai bun decât altele de dinainte de Crăciun. A fost o primă repriză foarte frumoasă, cu tot ce trebuie să vezi, trebuie felicitaţi băieţii, au făcut ceva deosebit pentru acest club.

Jucătorii au dat tot ce trebuia, am revenit la sistemul de dinainte de Crăciun, nu cred că am surprins, dar jucătorii au jucat foarte bine, agresivitate, curaj, tot ce trebuie.

Am făcut o şedinţă cu domnul Dioszegi, s-a văzut deja... jucătorii s-au mobilizat, ştiau că e un meci important şi că ne trebuie victoria. Nu le-am zis nimic, ei au găsit curajul, au căpătat încredere.

Nu au uitat să joace fotbal, s-a întâmplat ceva după Crăciun, au fost accidentări, jucători absenţi, dar azi au jucat un meci extraordinar. În play-off, e distanţa mare.

E greu să ajungi în Europa, mai degrabă prin Cupă, după două meciuri din play-off, vom juca cu Mioveni (n.r. în sferturile Cupei României)”, a declarat Cristiano Bergodi, în urma victoriei cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare