Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au fost pietoni pe teren”. Discurs tăios pentru jucătorii Craiovei. L-a luat tare pe ”agresorul” oltenilor: ”Mă bucur în sfârşit că are reacţie. În teren nu a avut nimic” | EXCLUSIV

”Au fost pietoni pe teren”. Discurs tăios pentru jucătorii Craiovei. L-a luat tare pe ”agresorul” oltenilor: ”Mă bucur în sfârşit că are reacţie. În teren nu a avut nimic” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a trecut categoric de U Craiova 1948 şi s-a calificat fără emoţii în play-off-ul Superligii. Invitaţii din studioul Orange Sport au tras concluziile după ce s-a tras cortina asupra sezonului regular şi s-a stabilit tabloul complet al play-off-ului şi play-out-ului.

U Craiova 1948 a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi, scor 0-4, în ”finala” pentru play-off, ultimul meci al acestui sezon regular din Superligă.

Formaţia gazdă a dominat meciul şi a marcat de patru ori, prin Nicolae Păun (7), Gurău (16 - autogol), Aganovic (44) şi Safranko (49). Craiova a avut un gol anulat în minutul 85, la Sidibe, pentru ofsaid.

În urma rezultatului înregistrat la duelul de la Sfântu Gheorghe, Sepsi este ultima echipă calificată în play-off, covăsnenii ocupând locul 6 în clasamentul sezonului regular, cu 42 de puncte.

În ceea ce o priveşte pe U Craiova 1948, aceasta a terminat pe locul 7, cu 40 de puncte, astfel că va juca în restul sezonului în play-out.

”Au fost pietoni pe teren”. Discurs tăios pentru jucătorii Craiovei. ”Agresorul” oltenilor nu a fost iertat: ”Mă bucur în sfârşit că are reacţie. În teren nu a avut nimic” | EXCLUSIV

La finalul meciului, Andrei Vochin a fost prezent în studioul Orange Sport şi a oferit prima reacţie cu privire la desfăşurarea ostilităţilor.

Analistul a felicitat-o pe Sepsi pentru jocul excelent făcut şi a avut reproşuri pentru echipa Craiovei, pe care a considerat-o ca fiind nepregătită din punct de vedere mental pentru o asemenea partidă.

De asemenea, nu l-a iertat pe Bahassa, jucătorul Craiovei care s-ar fi năpustit asupra arbitrului după meci.

”La Bahassa mă bucur în sfârşit că are reacţie, că în teren nu a avut nicio reacţie.

Legat de echipă, a clacat lamentabil. Într-un meci decisiv, care nu dă un şut pe spaţiul porţii, care dă la poartă în minutul 40, care nu ia cartonaşe galbene, e o echipă căzută mental, înseamnă că nu a fost pregătită mental pentru acest meci.

Echipa căreia îi era suficient un egal intră cu patru atacanţi, iar echipei care îi trebuia victoria intră cu doi. Atacanţii Craiovei au fost pietoni pe teren. Nu au fost pregătiţi pentru nimic.

Napoli până acum la Craiova a făcut foarte multe lucruri bune că i-a adus până în momentul ăsta. Dar la acest meci decisiv a clacat. Din primul ”11”, patru jucători nu ştiu să se apere”, a declarat Vochin, la Orange Sport.

În prima etapă din play-off, Sepsi o va întâlni pe Farul, în deplasare, duminică, 19 martie, de la ora 16:30, iar în prima rundă din play-out, Craiova o va primi pe teren propriu pe CS Mioveni, luni, 20 martie, de la ora 18:00.

Afla mai multe despre: sepsi u craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare