Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, ofertat de FCSB! Lovitura uriaşă încercată de Becali: ”M-am întâlnit cu el” | EXCLUSIV

Răzvan Marin, ofertat de FCSB! Lovitura uriaşă încercată de Becali: ”M-am întâlnit cu el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, MM Stoica a făcut o dezvăluire incredibilă. Înainte ca Răzvan Marin (26 de ani) să plece la Standard Liege, FCSB l-a ofertat pe acesta şi a fost aproape de a îl aduce la Bucureşti.

Pe 20 ianurie 2017, pe când avea doar 20 de ani, Răzvan Marin a fost achiziţionat de Standard Liege de la Viitorul Constanţa, actuala Farul, pentru 4,8 milioane de euro.

Internaţionalul român rămâne şi acum cel mai scump jucător vândut de Gică Hagi, mai scump chiar şi decât fiul ”Regelui”, Ianis făcând pasul la Genk pentru 4,7 milioane de euro.

Răzvan Marin, ofertat de FCSB

Plecat din Belgia la Ajax, pentru 12,5 milioane de euro, ”tricolorul” nu a reuşit să se impună în Olanda şi a luat drumul Italiei după doar un sezon la Amsterdam.

După ce l-a împrumutat un an, Cagliari l-a cumpărat pentru 10 milioane de euro, înainte de a îl împrumuta la Empoli în vară, după retrogradare.

Interesant este că traictoria carierei lui Răzvan Marin ar fi putut fi complet alta, în contextul în care acesta fusese ofertat de FCSB înainte de a ajunge la Standard Liege.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că vicecampioana reuşise să ajungă la un acord cu jucătorul, după ce vorbise cu tatăl acestuia, Petre Marin, fost fotbalist al FCSB.

Lovitura uriaşă încercată de Becali

Doar că Gigi Becali nu a fost dispus să ofere aceleaşi sume ca formaţiile interesate din străinătate, astfel că Marin nu a mai călcat pe urmele tatălui şi a ales o altă cale.

Noi am făcut prima ofertă pentru Răzvan Marin, când era foarte tânăr, dar nu am reuşit să... deşi, uite, eu chiar mă întâlnisem cu Petre şi eram ok, vorbisem de salariu, era totul ok, doar că nu am putut să ne batem cu cei de afară, dau bani mai mulţi.

Înainte de Standard (n.r. a fost oferta). Eu îl urmăream şi mi-a plăcut foarte mult”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

  • 44 de apariţii şi două goluri a însumat Răzvan Marin în tricoul echipei naţionale
  • Opt milioane de euro este cota sa de transfer, potrivit transfermarkt

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare