Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul refuz pentru Gigi Becali la FCSB. Motivul pentru care antrenorul dorit a răspuns negativ: ”Cu tot respectul, dar nu!”

Primul refuz pentru Gigi Becali la FCSB. Motivul pentru care antrenorul dorit a răspuns negativ: ”Cu tot respectul, dar nu!”

FCSB

Comentarii

În căutare de antrenor cu licenţă Pro pentru FCSB, Gigi Becali s-a izbit de primul refuz. Fostul jucător al echipei nu ar fi de acord să o preia pe formaţia bucureşteană.

Unul dintre primele nume care a apărut în atenţie după anunţul făcut de Mihai Stoica, potrivit căruia FCSB va aduce un antrenor străin, este Valetin Iliev.

Primul refuz pentru Gigi Becali la FCSB. Motivul pentru care antrenorul dorit a declinat oferta: ”Cu tot respectul, dar nu!”

Bulgarul a jucat la FCSB şi a vorbit în presa din ţara natală despre interesul manifestat de vicecampioana României pentru el.

Fostul fundaş central a recunoscut dorinţa celor de la FCSB de a-l aconta, dar a refuzat propunerea lui Gigi Becali, subliniind faptul că nu ar fi dispus să lucreze cu staf-ul tehnic deja existent la bucureşteni, ci cu proprii asistenţi. 

”Nu e nimic concret. Cei de la FCSB m-au căutat, am vorbit, le-am prezentat modul meu de lucru şi filosofia mea despre fotbal. Din conversaţie reiese clar că trebuie să lucrez cu oamenii care sunt deja acolo.

Cu tot respectul pentru ei, dar eu am propria mea echipă de oameni pe care mă bazez şi am deplină încredere şi împărtăşim aceeaşi viziune despre fotbal”, a declarat Iliev, conform sportal.bg.

Valetin Iliev a jucat un un sezon şi jumătate.la FCSB, în perioada 1 februarie 2011 - 1 iulie 2012. A adunat 35 de meciuri şi a marcat patru goluri. 

În România, Iliev a mai jucat la Universitatea Craiova, în două rânduri: 1 februarie 2009 - 1 februarie 2011 şi 27 septembrie 2015 - 1 iulie 2016.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare