Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit ce se întâmplă cu Pintilii când apare noul antrenor cu licenţă Pro! Ordin clar la FCSB

S-a stabilit ce se întâmplă cu Pintilii când apare noul antrenor cu licenţă Pro! Ordin clar la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte să numească un nou antrenor cu licenţă Pro, iar finanţatorul Gigi Becali a oferit detalii despre mutarea pe care o pregăteşte. De asemenea, afaceristul a dezvăluit şi care va fi raportul de forţe dintre cel pe care urmează să-l numească şi Mihai Pintilii.

Ce înseamnă pentru Mihai Pintilii instalarea unui nou antrenor cu licenţă Pro la FCSB

În play-off, FCSB va avea un nou antrenor cu licenţa Pro, după ce Leo Strizu a cedat şi a renunţat la postul său de paravan pentru Mihai Pintilii, cel care e trecut ca delegat, în condiţiile în care nu are carnet de antrenor recunoscut de FRF. 

Ultimele informaţii dau două variante de antrenor la FCSB: un fost jucător de la FC Vaslui sau un fost selecţioner ales de FRF

Însă, conform declaraţiei lui Gigi Becali, acesta i se va supune lui Mihai Pintilii, care va rămâne antrenor de facto al FCSB. 

Fostul mijlocaş i-a câştigat încrederea lui Gigi Becali, în condiţiile în care FCSB a reintrat cu şanse reale în lupta pentru titlu. La finalul sezonului regulat, echipa bucureşteană este pe locul al treilea, la şapte puncte de liderul Farul Constanţa, o diferenţă care se va înjumătăţi în play-off. 

"Pintilii e antrenor secund sau ce este el. Delegat, e delegat. Dacă antrenorul Ferguson dă la oamenii lui... 

Sunt idiot? Adică merge bine echipa şi vin eu <<Pleacă Pintilii, dă-i drumul de aici că vrea Burchel>>. Eu îi zic aşa (n.r. - noului antrenor).  <<Te pun antrenor şi eşti antrenor, dar ţii cont de de ce zice Pintilii, că ăsta mi-a făcut treaba asta>>", a declarat Gigi Becali despre relaţia dintre noul deţinător cu licenţa Pro şi Mihai Pintilii. 

De asemenea, Gigi Becali a comentat şi decizia FRF, de a suspenda licenţa antrenorului paravan, din sezonul următor. 

"Unde în lumea asta aţi văzut că vine să mă amendeze? Păi, vine un antrenor străin. Ce-i spune el ăluia? Că-l suspendă doi ani? Aia e, pleacă din România în Bulgaria şi gata. Trebuie să armonizezi regulamentele FIFA cu alea româneşti. De unde-l suspenzi? Facem noi lege acum că ne învaţă Burchel cum se face", a mai spus finanţatorul FCSB. 

Noul antrenor de la FCSB trebuie să "înţeleagă filosofia"

FCSB are trei variante pe care le studiază acum, însă doar cel care va înţelege metoda folosită de Gigi Becali va fi ales. 

"S-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaşte mai bine filosofia. Sunt doi din afară şi unul din România. Să vedem dacă ne înţelegem cu el. Să vorbim dacă înţelege filosofia Stelei (n.r. - FCSB), că filosofia noastră e complicată", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliigigi becalifcsbantrenor fcsbantrenor licenta pro fcsbgigi becali antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare