Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele concluzii după FCSB - Sepsi 1-0 şi FC Hermannstadt - U Craiova 1948 1-0. Cine ar fi meritat loc în play-off? ”Ei, pentru ce au arătat până acum” | EXCLUSIV

Primele concluzii după FCSB - Sepsi 1-0 şi FC Hermannstadt - U Craiova 1948 1-0. Cine ar fi meritat loc în play-off? ”Ei, pentru ce au arătat până acum” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Meciurile FCSB - Sepsi şi FC Hermanstadt - U Craiova 1948 s-au terminat cu victoriile gazdelor, iar Basarab Panduru a tras concluziile după terminarea acestor două jocuri, din ultima etapă a sezonului regular al Superligii. Pentru gazde urmează play-off-ul, respectiv play-out-ul, în timp ce oaspeţii se vor duela direct, joi.

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 21. A fost o gafă a lui Mark Tamas, gafă de care a profitat Florinel Coman, apoi balonul a ajuns la Olaru şi acesta a pasat pentru Octavian Popescu, care a înscris.

În repriza secundă, FCSB a făcut pasul înapoi şi covăsnenii au avut mai multă libertate, dar jocul nu a mai avut cursivitatea din prima parte.  

În celălalt meci al zilei de duminică, FC Hermannstadt a învins-o, pe teren propriu, pe U Craiova 1948, scor 1-0, printr-un autogol marcat de olteni.

La Sibiu, prima repriză a fost una a barelor. Mai întâi a trimis în bara transversală jucătorul lui Hermannstadt, Gabi Iancu, în minutul 7.

Replica oaspeţilor a venit în minutul 42, de la Bahassa, care a trimis şi el balonul în bară.

În minutul 61, oltenii au avut a doua bară, prin Piccolomo, dar opt minute mai târziu sibienii au deschis scorul.

A fost un autogol marcat de Danny Henriques, care a trimis în poarta lui Gurău un balon centrat de Silviu Balaure.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar U Craiova 1948 va disputa restanţa de joi cu Sepsi, pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off.

Primele concluzii după FCSB - Sepsi 1-0 şi FC Hermannstadt - U Craiova 1948 1-0. Cine ar fi meritat loc în play-off? ”Ei, pentru ce au arătat până acum” | EXCLUSIV

Imediat după ultimul fluier ale celor două meciuri, Basarab Panduru, aflat în studioul Orange Sport, şi-a exprimat opinia cu privire la cele două jocuri care au avut loc la Bucureşti şi Sibiu.

”FCSB câştigă după o primă repriză bună, în care în general a dominat. În repriza a doua te aşteptai la un Sepsi mai hotărât pentru a încerca să ajungă în play-off. Dar mi s-a părut că nu vor sau că nu pot. Cred că puţin din amândouă. 

Mi s-au părut fricoşi în anumite momente. La ce au arătat în 2023 şi în seara asta, nici Craiova, nici Sepsi nu meritau să câştige. Pentru ce au arătat până acum, parcă Hermannstadt a arătat că ar fi meritat să se califice (n.r. în play-off). 

În repriza a doua a fost nimic la nimic. A fost slabă repriza a doua. Şi FCSB a jucat mai bine în prima repriză”, a declarat Panduru, la Orange Sport,

FCSB încheie sezonul regular pe locul 3, cu 57 de puncte. Sepsi este pe poziţia a şaptea, cu 39 de puncte, unul mai puţin decât U Craiova 1948, şi aşteaptă duelul de joi, 16 martie, cu oltenii pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off-ul Superligii.

Afla mai multe despre: fcsb sepsihermannstadt craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare