Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Ştim cu toţii că FCSB este Steaua”. Discurs-manifest al lui Emil Grădinescu înaintea partidei FCSB - Sepsi

VIDEO | ”Ştim cu toţii că FCSB este Steaua”. Discurs-manifest al lui Emil Grădinescu înaintea partidei FCSB - Sepsi

Fotbal

Comentarii

În introducerea partidei FCSB - Sepsi, comentatorul Emil Grădinescu (63 de ani) a declarat că, în opinia sa, continuatoarea Stelei este formaţia patronată de Gigi Becali (64 de ani), însă este obligat să o numescă FCSB.

Emil Grădinescu a afirmat că rosteşte ”FCSB”, deoarece este obligat de instanţe şi regulamente, însă ”adevărata Steaua” este FCSB, formaţia din Superligă.

Emil Grădinescu, înaintea partidei FCSB - Sepsi: ”Spun FCSB pentru că sunt obligat”

Comentatorul a fost ”convocat” în mai multe rânduri la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), deoarece pe numele său au fost formulate mai multe plângeri după ce a afirmat în direct că, de fapt, ”adevărata” Steaua este FCSB.

Urmează o confruntare cu efecte importante în lupta pentru configuraţia play-off-ului. FCSB este pe 3, iar Sepsi pe 7, dar are de jucat acea restanţă cu FCU Craiova.

Este o reeditare a finalei de Cupa României, ediţia 2020, câştigată cu 1-0 de FCSB. Îi spun FCSB pentru că, noi, comentatorii, aşa suntem obligaţi de autorităţi.

Ştim cu toţii că FCSB este Steaua, echipa care nu şi-a întrerupt activitatea nicio secundă, echipa cu o prezenţă continuă în Liga 1, de la înfiinţare. Schimbarea entităţii care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă.

Sunt «n» cluburi mari în lume care şi-au schimbat patronii, dar care şi-au păstrat identitatea şi palmaresul. Şi mai ştim că lupta pentru numele de Steaua îl lasă rece pe patron, îi place cum sună varianta sa de FCSB, «Faci Ce Spune Becali»”, a declarat Emil Grădinescu, înaintea partidei FCSB - Sepsi.

VIDEO: Discursul lui Emil Grădinescu

Afla mai multe despre: emil gradinescufcsb-sepsi 

viewscnt
Articole similare