Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Emil Grădinescu, mirat de suspendarea primită de Săpunaru: ”Membrii Comisiei fie sunt supuşi unor influenţe, fie sunt rămaşi în epoca de piatră a luării deciziilor juridice”

Emil Grădinescu, mirat de suspendarea primită de Săpunaru: ”Membrii Comisiei fie sunt supuşi unor influenţe, fie sunt rămaşi în epoca de piatră a luării deciziilor juridice”

Rapid

Comentarii

Emil Grădinescu s-a declarat foarte surprins de pedeapsa pe care Cristi Săpunaru a primit-o din partea Comisiei de Disciplină, după incidentele de la FC U Craiova - Rapid 1-0.

Cristi Săpunaru a scăpat doar cu o etapă de suspendare şi cu o amendă de 9.400 de lei după incidentele în care a fost implicat la finalul meciului cu FC U Craiova, partidă disputată pe 10 septembrie.

Comentatorul Emil Grădinescu spune că nu se aştepta la o sancţiune atât de blândă şi îi critică dur pe membrii Comisiei de Disciplină.

Emil Grădinescu, despre sancţiunea primită de Cristi Săpunaru: ”N-aş zice că e scandaloasă”

Cristi Săpunaru a scăpat doar cu etapă de suspendare după incidentele de la Târgu Jiu, unde s-a jucat FC U Craiova - Rapid 1-0.

Căpitanul Rapidului şi-a ispăşit deja pedeapsa la meciul din Cupa României, cu CS Afumaţi, pe care giuleştenii l-au câştigat cu 3-0.

Emil Grădinescu s-a declarat mirat de suspendarea dictată de membrii Comisiei de Disciplină şi spune despre aceştia că fie sunt influenţaţi, fie au rămas blocaţi în timp.

”Decizia Comisiei de Disciplină este... n-aş zice scandaloasă... este o decizie care certifică faptul că oamenii ăia sunt fie supuşi unor influenţe la care n-au cum să reziste, fie au rămas în epoca de piatră a luării deciziilor cu caracter juridic.

Să nu iei în considerare ce se vede, ce s-a filmat şi să te foloseşti de faptul că în raportul arbitrului nu e scris nimic, atunci... Asta e.

Să nu ţii cont de conjunctură, de trecut, de ce s-a întâmplat, de atacul ăla care putea să-l scoată din fotbal pe Bauza, de faptul că l-a alergat pe Paramatti... Seria asta de atentate asupra bunului simţ şi asupra bunelor moravuri... îţi spune ceva”, a comentat Emil Grădinescu la Orange Sport.

Cristi Săpunaru a fost judecat în baza raportului făcut de arbitru, cel care n-a văzut însă şi n-a consemnat incidentele în care a fost implicat fundaşul Rapidului.

De asemenea, observatorul partidei n-a notat nici el acele incidente, deoarece se afla în drumul de la tribună către vestiare.

În schimb, membrii Comisiei de Disciplină n-au luat în considerare imaginile care au apărut după meciul cu FC U Craiova - Rapid, când Cristi Săpunaru este surprins în timp ce se ceartă cu jandarmii, înjură şi scuipă în direcţia unui suporter şi este aproape să se ia la bătaie cu un apropiat al lui Adrian Mititelu. 

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare