Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM, ironic după suspendarea lui Săpunaru: "Bine că nu se poate face recurs, că-i dădeau o repriză"

EXCLUSIV | MM, ironic după suspendarea lui Săpunaru: "Bine că nu se poate face recurs, că-i dădeau o repriză"

Rapid

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a comentat suspendarea primită de Cristian Săpunaru (37 de ani), căpitanul Rapidului, după incidentele de la vestiar de după meciul FCU Craiova - Rapid 1-0. MM a ironizat decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Cristian Săpunaru a fost suspendat o etapă după incidentele de la meciul cu FCU Craiova, când au fost bătăi la vestiarele de pe "Ion Oblemenco". La aflarea veştii că Săpunaru a fost suspendat doar o etapă, Mihai Stoica a reacţionat ironic.

EXCLUSIV | MM, ironic după suspendarea lui Săpunaru: "Bine că nu se poate face recurs, că-i dădeau o repriză"

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat doar o etapă pe Cristian Săpunaru, după incidentele de la finalul paritdei cu FCU Craiova, când a fost la un pas de o încăierare generală la vestiare. Indignat, Mihai Stoica a comentat, la Orange Sport, în mod ironic decizia.

Mihai Stoica a spus că, dacă putea face recurs la decizia Comsiei de Disciplină, Săpunaru poate că ar fi câştigat recursul şi primea doar o repriză de suspendare. Căpitanul din Giuleşti îşi va ispăşi etapa de suspendare la meciul cu CS Afumaţi din Cupa României.

"Ce e interesant e faptul că dacă o suspendare e, cuantumul e mai mic decât de patru etape, nu se poate face recurs. Ar fi trebuit Comisia de Recurs, astăzi... Poate câştiga recursul şi îi dădea o repriză de suspendare. E o glumă, totul e o glumă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport

Mesajul clar al lui Victor Angelescu după ce Săpunaru a fost suspendat: ”Nu trebuia să primească nicio etapă!”

Cristian Săpunaru a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost protagonistul incidentelor care au avut loc pe stadionul din Târgu Jiu.

Astfel, Comisia de Disciplină a luat decizia de a-l suspenda o etapă pe Săpunaru. Pe lângă acest lucru, fundaşul Rapidului a primit şi o amendă de 9.400 lei. La puţin timp, Victor Angelescu a oferit o primă reacţie.

Patronul Rapidului susţine că Săpunaru nu ar fi trebuit să fie suspendat după incidentele care au avut loc la Târgu Jiu. El a contestat decizia comisiilor FRF.

”În urmă cu 20 de minute am primit şi noi vesta! Din punctul nostru de vedere, Cristi Săpunaru nu trebuia să primească nicio etapă de suspendare, dar noi respectăm decizia Comisiilor. Nu ştiu dacă ar fi jucat sau nu în Cupa României, asta este decizia antrenorului.

În privinţa faptului că FC U Craiova nu a fost suspendată, nu vreau să fac niciun comentariu. E problema lor”, a spus Victor Angelescu, la ProSport.

Afla mai multe despre: sapunarususpendarerapidfcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare