Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Victor Angelescu după ce Săpunaru a fost suspendat: ”Nu trebuia să primească nicio etapă!”

Mesajul clar al lui Victor Angelescu după ce Săpunaru a fost suspendat: ”Nu trebuia să primească nicio etapă!”

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost protagonistul incidentelor care au avut loc pe stadionul din Târgu Jiu.

Astfel, Comisia de Disciplină a luat decizia de a-l suspenda o etapă pe Săpunaru. Pe lângă acest lucru, fundaşul Rapidului a primit şi o amendă de 9.400 lei. La puţin timp, Victor Angelescu a oferit o primă reacţie.

Patronul Rapidului susţine că Săpunaru nu ar fi trebuit să fie suspendat după incidentele care au avut loc la Târgu Jiu. El a contestat decizia comisiilor FRF. 

”Nu trebuia să primească nicio etapă!”

”În urmă cu 20 de minute am primit şi noi vesta! Din punctul nostru de vedere, Cristi Săpunaru nu trebuia să primească nicio etapă de suspendare, dar noi respectăm decizia Comisiilor. Nu ştiu dacă ar fi jucat sau nu în Cupa României, asta este decizia antrenorului. 

În privinţa faptului că FC U Craiova nu a fost suspendată, nu vreau să fac niciun comentariu. E problema lor”, a spus Victor Angelescu, la ProSport

Săpunaru a intrat în conflict cu fanii olteni la finalul meciului cu FC U Craiova 1948, iar totul putea să degenereze într-o bătaie generală. Partida dintre FC U Craiova şi Rapid a fost marcată de evenimente grave petrecute în finalul meciului.

În drumul spre vestiar, Cristi Săpunaru şi Virgil Drăghia s-au luat la înjurături cu liderul de galerie Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”.

Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”, nu era în zona vestiarelor în momentul în care Cristi Săpunaru a sărit să se bată cu un om din anturajul lui FC U Craiova.

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-angelescu 

viewscnt
Articole similare