Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e ALESUL lui Becali. FCSB şi-a găsit antrenor chiar în ziua meciului cu Sepsi

El e ALESUL lui Becali. FCSB şi-a găsit antrenor chiar în ziua meciului cu Sepsigalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB este în căutarea unui antrenor principal, după ce Leo Strizu s-a despărţit de vicecampioana României, iar principalul favorit al patronului Gigi Becali este chiar un fost fotbalist al roş-albaştrilor.

Lucian Filip este cel care stă pe banca tehnică a FCSB-ului la meciurile din Superligă, însă această situaţie se va schimba rapid. Fostul mijlocaş nu are licentă PRO, astfel că nu poate oferi indicaţii din postura de antrenor decât pentru o perioadă de 30 de zile.

În aceste condiţii, oficialii FCSB-ului au demarat deja negocierile pentru aducerea unui deţinător de licenţă PRO. Iar principalul favorit al lui Gigi Becali este chiar unul dintre foştii fotbalişti ai vicecampioanei României, Valentin Iliev.

Conform gsp.ro, latifundiarul din Pipera este în negocieri avansate cu fostul fundaş central. Cele două părţi discută deja despre aspectele financiare, iar planul lui Gigi Becali este de a avea un nou antrenor pe banca tehnică încă din prima etapă a play-off-ului, adică în mai puţin de şapte zile.

"Valentin Iliev poate avea o şansă uriaşă de a-şi dezvolta cariera de antrenor. Fostul căpitan al lui CSKA se află printre primele variante ale gigantului din România, FCSB. Becali este aşteptat să ia o decizie în următoarele zile", au scris şi jurnaliştii bulgari.

  • Valentin Iliev a evoluat la FCSB timp de un an şi jumătate, din februarie 2011 până în iulie 2012

În 2016, la un an după ce a agăţat ghetele în cui, chiar de la Universitatea Craiova, Valentin Iliev a devenit antrenorul lui CSKA Sofia, înainte de a reveni în Bănie, ca secund, un an mai târziu.

Ulterior, fostul fundaş, care reuşise să însumeze 22 de apariţii în tricoul Bulgariei, a mai fost secund la Botev Vratsa şi la Tsarsko Selo.

Ultima sa aventură pe banca tehnică, încheiată în decembrie, a avut loc la echipa secundă a celor de la CSKA Sofia.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare