Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”U Cluj are parcurs de echipă campioană”. Dan Petrescu, doar cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău înainte de confruntarea directă

”U Cluj are parcurs de echipă campioană”. Dan Petrescu, doar cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău înainte de confruntarea directă

CFR Cluj

Comentarii

Meciul CFR Cluj - U Cluj, din cadrul etapei a 30-a a Ligii 1, se dispută luni, de la ora 20:30, şi poate fi urmărit în direct la Orange Sport 1.

”U Cluj are parcurs de echipă campioană”. Dan Petrescu, doar cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău

Derby-ul Clujului va avea loc luni, de la ora 20:30, în direct, la Orange Sport 1. 

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a avut doar cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul Universităţii. 

”Ştim că e un meci important, toţi jucătorii sunt conştienţi, eu sunt cel mai conştient că va fi un meci extrem de greu. Ce a reuşit Sabău la Univ Cluj nici măcar eu nu mă aşteptam. Chiar dacă îl ştiam că e serios.

Pur şi simplu a transformat echipa. Cu Sabău antrenor, U Cluj are parcurs de echipă campioană. Domină pe toată lumea. Asta este o surpriză plăcută a campionatului. Bravo lui Sabău”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă. 

CFR Cluj se află acum pe locul 2, cu 60 de puncte, la patru lungimi în spatele liderului Farul Constanţa. U Cluj e pe 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare