adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Orange, fanul #1 al Stejarilor, este noul sponsor al echipei naţionale de rugby a României

VIDEO | Orange, fanul #1 al Stejarilor, este noul sponsor al echipei naţionale de rugby a României

Alte sporturi

Comentarii

Pasiunea pentru sport aduce Orange România alături de rugby: Operatorul de telecomunicaţii devine noul sponsor al Federaţiei Române de Rugby (FRR) pentru următorul an.

Orange, fanul #1 al Stejarilor, este noul sponsor al echipei naţionale de rugby a României

Pasiunea pentru sport aduce Orange România alături de echipa Stejarii: operatorul de telecomunicaţii devine noul sponsor al Federaţiei Române de Rugby (FRR) pentru următorul an.

„Ne bucurăm să fim partener al Federaţiei Române de Rugby şi să-i susţinem pe Stejari alături de comunitatea puternică de fani construită în jurul acestui sport. Corectitudinea şi respectul reciproc sunt valorile în care au fost educate generaţii întregi de jucători.

Chiar anul acesta se împlinesc 110 ani de la înregistrarea oficială a rugby-ului în România, ceea ce ne arată perseverenţa în a duce mai departe tradiţia unui sport cu un spirit aparte.

Aşa cum au făcut Stejarii de-a lungul timpului, Orange, un brand cu vechime în România, depăşeşte convenţiile şi provocările şi continuă să facă performanţă la cel mai înalt nivel. Vom susţine echipa şi vom fi fanul #1 la Cupa Mondială de Rugby, ce are loc în această toamnă, chiar în Franţa”, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România.

„Pentru noi, partenerii sunt în realitate prieteni buni, cei la care găseşti sprijin şi sfat la nevoie. Şi, aşa cum se întâmplă cu prietenii adevăraţi, nu contează dacă a trecut ceva vreme de la ultima întâlnire, ne vom regăsi mereu la fel de pasionaţi şi entuziaşti pentru că ne leagă valori şi viziuni comune.

Sperăm să avem un an plin de realizări împreună, mai ales că 2023 stă sub semnul participării Stejarilor la cea mai importantă competiţie de profil din lume – Rugby World Cup”, a spus Alin Petrache, Preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

Orange, cea mai rapidă reţea de fibră şi mobil 5G din România, este aproape de tot ce este important pentru iubitorii sportului atât prin susţinerea echipei naţionale de rugby a României, cât şi prin conţinut de calitate pe canalele Orange Sport. De altfel, Orange Sport difuzează competiţii în exclusivitate din rugby, Turneul celor 6 Naţiuni, baschet, NBA, precum şi raliu, World Rally Championship.

  • Tot pe Orange Sport, utilizatorii pot urmări emisiuni şi cele mai importante competiţii de fotbal (UEFA Champions League, campionatul naţional SuperLiga, Liga 2 şi Cupa României, dar şi Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga şi Ligue 1) şi handbal (EHF Champions League, European Cup feminin şi masculin). În acelaşi timp, canalele online de informare - aplicaţia mobilă Orange Sport (Google Play şi App Store), website-ul orangesport.ro, Facebook Orange Sport şi YouTube Orange Sport Romania vin să completeze experienţa oferită clienţilor.

Federaţia Română de Rugby este forul coordonator al rugby-ului în România. Este responsabilă de organizarea competiţiilor interne şi internaţionale găzduite, de pregătirea reprezentativelor naţionale şi de promovarea sportului cu balonul oval.

Supranumită Stejarii, echipa naţională de rugby a României este una dintre cele mai puternice echipe europene de rugby. Echipa naţională participă cu regularitate la competiţii continentale, cum este Rugby Europe Championship şi este calificată în acest an la Cupa Mondială de Rugby, care se va desfăşura în Franţa în perioada septembrie - octombrie.

viewscnt
Articole similare