Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! S-a aflat clubul istoric care vrea să-l aducă pe Adrian Mazilu. Ultimul român ajuns acolo nici măcar n-a apucat să debuteze

Surpriză! S-a aflat clubul istoric care vrea să-l aducă pe Adrian Mazilu. Ultimul român ajuns acolo nici măcar n-a apucat să debuteze

Farul Constanța

Comentarii

Academia lui Gică Hagi a reuşit să propună noi fotbalişti interesanţi, iar cel care a reuşit să iasă în faţă în acest sezon e atacantul Adrian Mazilu. La doar 17 ani, fotbalistul ofensiv a ajuns să fie monitorizat de un club istoric al Italiei.

Face Gică Hagi un nou transfer la Fiorentina? Adrian Mazilu e urmărit de clubul istoric al Italiei

Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Adrian Mazilu a ieşit la rampă în acest sezon, cu cele cinci goluri în 12 meciuri în care a fost folosit. Pe parcursul stagiunii s-a impus ca titular, iar scouterii unui club important au ajuns să-l urmărească. 

Conform Calciomercato.com, Fiorentina "are reflectorul pus" pe Adrian Mazilu, semn că la un moment dat clubul viola ar putea decide să-l transfere pe tânărul atacant.

Informaţia prezentată duminică a venit la câteva zile după ce agentul italianul Pietro Chiodi, cu legături în România, a fost prezent la ”Centrul Sportiv Davide Astori”, baza de pregătire a Fiorentinei, unde a discutat cu şefii formaţiei ”Viola” mai multe chestiuni.

Printre altele, conducătorilor echipei din Serie A le-au fost prezentaţi mai mulţi fotbalişti tineri de la liderul Superligii, printre care: Andrei Borza (17 ani), Adrian Mazilu (17 ani) şi Alexandru Stoian (15 ani).

Evoluţiile lui Adrian Mazilu au avut ecou şi în Franţa. Recent, Viorel Moldovan a dezvăluit că a fost sunat de două cluburi care l-au remarcat pe Adrian Mazilu

Ultimul român de la Fiorentina nici n-a apucat să debuteze. Ianis Hagi, doar 48 de minute

Dacă va face pasul la echipa cu două titluri în Italia, Adrian Mazilu va trebui să rupă blestemul ultimilor români care au trecut pe acolo. 

Louis Munteanu a fost împrumutat de Fiorentina la Farul Constanţa, până în vară, după ce a fost vândut chiar de Gică Hagi, în 2020, pentru 1.7 milioane de euro. Munteanu a jucat doar pentru echipa primavera şi n-a apucat să debuteze la prima echipă. 

Un alt fotbalist vândut de Gică Hagi la Fiorentina, Ianis Hagi, a avut parte de aceeaşi experienţă. Actualul jucător al lui Rangers a bifat doar 48 de minute la Fiorentina, iar în rest a fost folosit doar la echipa primavera. 

Adrian Mazilu, fan Barcelona, dar vrea să simtă emoţiile din Premier League

(n.r. - unde se vede peste 10 ani) M-aş vedea prin Premier League. Acolo îmi doresc. Barcelona este echipa mea preferată, vreau să ajung şi eu acolo, dar îmi place mai mult în Premier League. Se joacă mai bine, mai dur, cu intensitate mai mare”, a declarat Adrian Mazilu, într-un interviu acordat pentru Playsport.

Afla mai multe despre: adrian maziluadrian mazilu transferadrian mazilu farul constantaadrian mazilu fiorentinafiorentina 

viewscnt
Articole similare