Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, luat în vizor: ”Nu poţi să faci acest lucru”. Cum poate avea ”decarul” FCSB-ului ”un super sezon” | EXCLUSIV

Octavian Popescu, luat în vizor: ”Nu poţi să faci acest lucru”. Cum poate avea ”decarul” FCSB-ului ”un super sezon” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a adus victoria celor de la FCSB în partida cu Sepsi, iar prestaţia jucătorului în vârstă de 20 de ani a fost analizată în studioul Orange Sport de experţii Basarab Panduru (52 de ani) şi Viorel Moldovan (50 de ani).

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 21. A fost o gafă a lui Mark Tamas, gafă de care a profitat Florinel Coman, apoi balonul a ajuns la Olaru şi acesta a pasat pentru Octavian Popescu, care a înscris.

În repriza secundă, FCSB a făcut pasul înapoi şi covăsnenii au avut mai multă libertate, dar jocul nu a mai avut cursivitatea din prima parte.  

Octavian Popescu, luat în vizor: ”Nu poţi să faci acest lucru”. Cum poate avea ”decarul” FCSB-ului ”un super sezon” | EXCLUSIV

Prestaţia celui care a decis partida de la Bucureşti a fost analizată în studioul Orange Sport. A fost primul gol reuşit de Octavian Popescu în 2023.

”(n.r. despre golul marcat) O bagă în poartă, nu face nimic. Nici măcar Coman nu face nimic. 

(n.r. dacă acest gol îl va debloca) Nu ştiu pe ce poziţie va juca. Faptul că joacă în partea stângă, parcă l-a făcut să joace şi puţin mai bine.

A fost un joc bunicel. Am crezut Că joacă Coman în stânga şi că el joacă în dreapta”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De asemenea, Viorel Moldovan a subliniat faptul că suporterii nu trebuie să se aştepte la foarte multe goluri de la Octavian Popescu. El ar trebui să fie responsabil cu pasele decisive.

”De la Tavi Popescu să îi ceri să marcheze goluri multe sau foarte multe, nu poţi să faci acest lucru. Ceri de la un atacant, de la un număr 9.

Acolo, din poziţia aia, te poţi duce undeva la zece goluri. Acolo ceri mai multe assist-uri de la un asemenea jucător. 

Tavi Popescu nu este un marcator înnăscut. Poţi să dai goluri, dar nu cred că va reuşi mai mult de 10. Ar fi un super sezon să îţi marcheze 12 goluri.

Te aştepţi să-ţi vină cu o pasă de gol, să-ţi mai dea un gol din când în când”, a adăugat şi Moldovan.

Cotat la patru milioane de euro, Octavian Popescu a marcat trei goluri şi a oferit şase pase decive pentru FCSB, în 28 de meciuri jucate în acest sezon de Superligă.

Afla mai multe despre: octavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare