Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, excepţia de la regulă: ”Singura valoare confirmată într-un campionat adevărat”. Mijlocaşul român, cuvinte mari primite din Superligă

Răzvan Marin, excepţia de la regulă: ”Singura valoare confirmată într-un campionat adevărat”. Mijlocaşul român, cuvinte mari primite din Superligă

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin (26 de ani) a fost lăudat de Marcel Puşcaş (62 de ani) pentru faptul că este singurul fotbalist român care confirmă într-un campionat puternic din străinătate.

Răzvan Marin joacă în prezent în Serie A, la Empoli, meci de meci şi o face foarte bine.

Este om de bază la echipă, iar evoluţiile sale sunt din ce în ce mai apreciat în ultima perioadă şi l-au adus chiar în atenţia unor cluburi istorice din fotbalul italian.

Răzvan Marin, lăudat de un oficial al unui club din fotbalul românesc

Acest aspect l-a scor în evidenţă Marcel Puşcaş, preşedinte al formaţiei U Craiova 1948, care a subliniat faptul că Marin a fost singurul jucător român care nu a avut nevoie de regula U21 pentru a-şi pune în valoarea calităţile fotbalistice şi a juca în unul dintre cele mai puternice campionate din Europa.

”RĂZVAN MARIN, THE BEST, fără regula U21. Turcii Gundogan la Man City şi Calhanoglu la Inter, polonezul Lewandovski la Barca, ungurul Szoboszlai la Leipzig, georgianul Kvaratskhelia la Napoli, armeanul Mkhitaryan la Inter, norvegianul Haaland la City, marocanul Hakimi la PSG, bosniacul Dzeko la Inter şamd.

Estul şi ţările din urna a treia şi a patra valorică produc. N-au regulă U21. Noi, cu regula, ne înmulţim în serie B, în La Liga2, în Cipru, Turcia, Polonia şi Cehia. Puţini sunt şi în Ungaria.

Noroc cu Răzvan Marin pe care-l vedem la Empoli, în Serie A. A ajuns unicatul fotbalului nostru. Şi nici măcar n-a beneficiat de regula U21. Debutase în L1 cu doi ani înainte. Graţie lui şi lui Hagi. Ştiti că UEFA şi FIFA nu au în regulament această obligativitate? Suntem unici.

Ce s-ar întâmpla, în caz de litigiu, dacă un club sau niciunul din România n-ar respecta ROAF-ul FRF pe această temă? Ar respecta doar statutele UEFA şi FIFA. FRF ar penaliza, ai face apel la UEFA şi la TAS. Cine credeţi c-ar câştiga? Ghici ciupercă!?

Păi, dacă 204 ţări afiliate FIFA nu impun această regulă, de ce-ar impune-o cea de-a 205-a ţară? Ce se rezolvă cu inepţia asta în fotbalul profesionist? Care-i logica? 80% dintre forţaţii Under21 evoluează la nivel inferior după expirarea vârstei.

Cum poţi genera valoare fără concurenţă? Până şi Karl Marx era împotriva principiului. Poate se uită faptul că şi în fotbal poate fi valabil principiul "ca să ajungi bătrân şi întelept, trebuie intâi să fii tânăr şi prost".

(n.r Răzvan Marin) Singura valoare confirmată într-un campionat adevărat, fără a fi beneficiar de regulă unicat. Deci, se poate”, a scris Marcel Puşcaş, pe Facebook.

Răzvan Marin a jucat în România la Viitorul (acum Farul). Gică Hagi l-a cedat în străinătate în ianuarie 2017. Standard Liege, din Belgia, l-a cumpărat cu 4,8 milioane de euro. A mai jucat la Ajax şi Cagliari, iar în prezent evoluează la Empoli.

Afla mai multe despre: razvan marinstranieri 

viewscnt
Articole similare