Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a alcătuit echipa ideală a sezonului regular! Câţi jucători de la FCSB şi CFR a inclus: ”Noi jucăm cel mai bun fotbal” | EXCLUSIV

MM Stoica a alcătuit echipa ideală a sezonului regular! Câţi jucători de la FCSB şi CFR a inclus: ”Noi jucăm cel mai bun fotbal” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea primelor meciuri din play-out / play-off, MM Stoica a alcătuit echipa ideală a sezonului regular al Superligii. Oficialul FCSB a inclus şapte jucători ai vicecampioanei, trei de la CFR Cluj şi doar unul de la liderul Farul Constanţa.

Sezonul regular a luat sfârşit după victoria răsunătoare a lui Sepsi împotriva lui U Craiova 1948, iar, invitat în studioul Orange Sport înaintea debutului play-out-ului / play-off-ului, MM Stoica a alcătuit cel mai bun prim 11 din prima parte a campionatului.

Oficialul vicecampioanei a inclus în echipa aleasă majoritar jucătorii de la FCSB, desigur, în timp ce trei fotbalişti de la CFR şi unul de la Farul au mai fost numiţi.

MM Stoica a alcătuit echipa ideală a sezonului regular

Îl aleg pe Târnovanu, pentru că a apărat toate meciurile, Scuffet a mai lăsat locul lui Sava, când Petrescu a gândit că are nevoie de 10 jucători de câmp care să nu respecte regula.

E Manea clar, pentru că Sorescu de abia a venit. Nu poţi să... cât de subiectiv aş fi, trebuie să îmi păstrez o urmă de credibilitate, obiectivitate. Aş merge cu Radunovic. Are sezon bun.

Yuri şi Tamm. Ia şi coeficienţii InStat, Yuri a marcat o grămadă de goluri, Tamm a avut şase sau şapte meciuri în care are procentaj 100% dueluri câştigate. Mă uit destul de des şi la ceilalţi jucători, nu prea întâlnesc.

”E greu să mă pui pe mine să aleg”

Artean, Şut, Olaru, nu am cum să... mai degrabă un 4-2-3-1 aşa. Artean, Olaru, mijlocaşi centrali, să o facem ofensivă. Să zicem Deac, cinci goluri şi 11 pase decisive.

În stânga, pe Coman, indiscutabil. E posibil şi asta (n.r. să fie influenţat de prestaţiile din 2023), dar aşa văd. Decar, Octavian Popescu, atacant Compagno.

E greu să mă pui pe mine să aleg. Noi, de mai bine 10 etape, în opinia mea, care poate fi subiectivă, jucăm cel mai bun fotbal din România”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Echipa aleasă de MM Stoica:

  • Târnovanu (FCSB) - Manea (CFR), Yuri (CFR), Tamm (FCSB), Radunovic (FCSB) - Artean (Farul), Olaru (FCSB) - Deac (CFR), Popescu (FCSB), Coman (FCSB) - Compagno (FCSB)

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare