Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Două aspecte vreau să remarc”. Concluziiile lui Mihai Stoica după Sepsi - U Craiova 1948 4-0: ”M-am bucurat” | EXCLUSIV

”Două aspecte vreau să remarc”. Concluziiile lui Mihai Stoica după Sepsi - U Craiova 1948 4-0: ”M-am bucurat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a tras şi el concluziile cu privire la meciul care a decis ultima echipă calificată în play-off, respectiv play-out. Sepsi nu a avut emoţii în rejucarea cu U Craiova 1948, meci care a stabilit tabloul complet al ultimei faze competiţionale a acestui sezon din Superligă.

”Finala” pentru play-off, aşa cum a fost denumită partida restantă dintre Sepsi şi U Craiova 1948, a fost tranşată de formaţia lui Cristiano Bergodi, care a trecut categoric de gruparea olteană.

A fost un 4-0 clar, care nu lasă vreo urmă de îndoială cu privire la echipa care a meritat să prindă ultimul loc de play-off.

Aşadar, în restul sezonului, Sepsi va evolua în play-off, alături de restul celor mai puternice competitoare din Superligă, în timp ce Craiova va încerca să termine prima în faza play-out-ului.

Despre meciul de la Sfântu Gheorghe, care a oferit momente frumoase înainte de startul său, dar care nu a fost lipsit de incidente la final, s-a exprimat şi Mihai Stoica.

Prezent în studioul Orange Sport, analistul a avut cuvinte de laudă la adresa lui Sepsi, dar a găsit explicaţi şi pentru jocul slab făcut de olteni.

Totodată, acesta a remarcat relaţia bună pe care au avut patronii celor două combatante, Laszlo Dioszegi şi Adrian Mititelu.

”După cum s-a jucat, nu (n.r. dacă l-a surprins rezultatul). Craiova a avut probleme de efectiv imense, Baeten, Bauza, Achim, şi asta a contat foarte mult.

Au avut şi un portar (n.r. Gurău) care a fost depăşit de miza meciului. Dar nu doar el, ci toată echipa părea timorată încă de la vestiare.

Echipele care au experienţa meciurilor decisive, a finalelor, pleacă deja cu un avantaj în acest tip de meciuri.

(n.r. Craiova) E clar că au primit cu bucurie decizia rejucării. Cred că era mult mai uşor pentru ei să câştige la Sibiu decât să facă egal la Sfântu Gheorghe, unde venea Sepsi, o echipă montată.

Două aspecte vreau să remarc. În primul rând că s-a jucat pe teren şi Sepsi a arătat categoric că este echipa mai bună, cel puţin în acest meci.

Şi doi, că am văzut o întâlnire fair-play între patronii celor două echipe. M-am bucurat, pentru că după toate problemele care au fost, cred că e mult mai bine aşa. Când oameni se întâlnesc şi stau de vorbă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat, Sepsi a încheiat sezonul regulat pe locul 6, cu 42 de puncte şi se pregăteşte de prima partidă din play-off, contra liderului Farul Constanţa, chiar la Ovidiu.

De partea cealaltă, oltenii merg în play-out cu gândul de a-l câştiga şi de a lupta pentru ultimul loc disponibil pentru cupele europene în sezonul următor.

Afla mai multe despre: sepsi u craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare