Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este o alegere grea. Cine vine va trebui să se adapteze”. Lucian Filip a anunţat când FCSB va avea un antrenor cu licenţă

”Este o alegere grea. Cine vine va trebui să se adapteze”. Lucian Filip a anunţat când FCSB va avea un antrenor cu licenţă

Superliga

Comentarii

Lucian Filip a vorbit înaintea primei partide pe care FCSB o va disputa în play-off, pe teren propriu cu CSU Craiova.

Bucureştenii nu au în acest moment un antrenor cu licenţă PRO, astfel Filip va sta pe bancă la partida cu gruparea din Bănie. 

VIDEO cu conferinţa de presă a lui Filip

 

”Probabil în această pauză competiţională se va găsi un antrenor cu licenţă”

”Probabil în această pauză competiţională se va găsi un antrenor cu licenţă. Este o alegere destul de grea, pentru că ne aflăm în partea cea mai grea a campionatului. Cine vine va trebui să se adapteze, pentru că echipa joacă bine în acest moment şi nu este o decizie uşor de luat.
 
Cel care vine trebuie să se adapteze şi stilului echipei. Până la urmă, antrenamentele le faci pe măsura calităţilor jucătorilor. Dacă tu ai o tactică şi nu merge, e clar că trebuie schimbată. În prezent, echipa arată bine şi ar fi riscant să schimbăm ceva”, a declarat Filip.

”Sper ca de la anul să începem şi noi cu avantaj”

„Din păcate, aproape în fiecare an începem slab sezonul şi luptăm să recuperăm punctele. Sper ca de la anul să începem şi noi cu avantaj. Cu siguranţă va fi cel mai spectaculos play-off. Aşteptăm suporterii la stadion.

E prima oară când sunt în astfel de situaţie, mă ajută că am trecut ca jucător prin partide dificile. E important cum începem, e clar că dacă legăm victorii, o să ducem lupta până la final. Asta am observat, că jucătorii au câştigat şi la capitolul experienţă. Îmi doresc să ştie să fie echilibraţi în momentele cheie.

E important cum vor intra jucătorii. Le-am zis băieţilor că un titlu cu FCSB nu se compară cu nimic din ce au trăit până acum în carieră”, a adăugat fostul jucător al FCSB-ului.

FCSB o va întâlni pe CSU Craiova pe 18 martie, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: filipfcsbcsu craiova 

viewscnt
Articole similare