Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional român, asaltat cu oferte, dar ţinut ”prizonier” de club: ”Nu vor să-l vândă decât pe 30-40 de milioane de euro”

Un internaţional român, asaltat cu oferte, dar ţinut ”prizonier” de club: ”Nu vor să-l vândă decât pe 30-40 de milioane de euro”

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) are un parte de un sezon foarte bun la Genoa, motiv pentru care a început să fie asaltat cu oferte, dar impresarul său, Florin Manea, susţine că clubul nu doreşte să îi dea drumul pentru mai puţin de ”30-40 de milioane de euro”.

Împrumutat de Genoa de la Juventus la începutul acestui sezon, Radu Drăguşin a reuşit să se impună imediat în primul 11 al noii echipe şi a fost şi achiziţionat definitiv între timp de trupa din Serie B.

Titular pe tot parcursul sezonului, românul a reuşit să impresioneze, iar impresarul său susţine că a început să fir asaltat cu oferte pentru acesta.

Potrivit lui Florin Manea, Drăguşin prezintă interes multor echipe, dar Genoa îl ţine ”prizonier”, dorind să obţină 30-40 de milioane de euro pentru internaţionalul român de 21 de ani.

Radu Drăguşin, asaltat cu oferte, dar ţinut ”prizonier” de Genoa

S-a înroşit telefonul. Am avut discuţii cu cei de la Genoa, dar nu vor să-l vândă decât dacă se plătesc 30-40 de milioane de euro. E greu să refuzi asemenea bani, dar altfel nu se gândesc să-l vândă.

Cu Gilardino (n.r. antrenorul lui Genoa, Alberto Gilardino) am vorbit vreo 10 minute, mi-a zis că Radu e un jucător care trebuie să meargă la o echipă de top.

«Florine, dacă învaţă 100% şi poziţia de stoper de picior stâng, e top! În unul-doi ani îl vinzi unde vrei tu». Că el joacă normal pe picior invers, dar lucrează în fiecare zi pentru piciorul stâng.

”Este primul an în care primeşte încrederea clubului”

Mă bucur că se transferă definitiv la Genoa şi are un antrenor care îl apreciază. Anul ăsta s-a descătuşat, este primul an în care primeşte încrederea clubului şi, drept dovadă, demonstrează că merită.

Este cel mai folosit jucător al lor, este cel mai puţin driblat, are o grămadă de statistici pozitive. Mă bucură mult creşterea lui şi că uşor-uşor îşi definitivează poziţia din teren şi stilul de joc, a descoperit că poate şi marca.

Genoa cred că va promova direct în Serie A. E o echipă mai puternică decât celelate, au un parcurs bun, cred că 90% Genoa va promova. E o echipă în formă, au a doua cea mai bună apărare după Frosinone, liderul campionatului.

Din 29 de meciuri, nu cred că Radu a fost vinovat la unu-două goluri şi acolo e un post greu, greşeala se vede imediat”, a declarat Florin Manea, pentru Sport.ro.

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare