Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus l-a vândut pe Radu Draguşin! Câţi bani a obţinut ”Bătrâna Doamnă” în schimbul fundaşului român

Juventus l-a vândut pe Radu Draguşin! Câţi bani a obţinut ”Bătrâna Doamnă” în schimbul fundaşului român

Fotbal

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a devenit jucătorul celor de la Genoa cu ”acte-n regulă”, după ce s-a activat clauza de transfer definitiv impusă de Juventus, în vara trecută.

Potrivit italienilor de la ”Corriere dello Sport”, Genoa a plătit celor de la Juventus, recent, 5 milioane de euro în schimbul transferului definitiv al lui Radu Drăguşin, iar suma ar putea creşte cu alte 1,8 milioane de euro, în funcţie de performanţele individuale ale fotbalistului.

Radu Drăguşin a devenit definitiv jucătorul lui Genoa

Aşadar, ”afacerea Radu Drăguşin”, la final, i-ar putea costa pe ”Grifoni”, 6,8 milioane de euro. O sumă nu foarte mare pentru un fotbalist pe care antrenorii academiei de la Torino îl considerau unul dintre cei mai de perspectivă fundaşi ai Europei.

În condiţiile actuale de la Juventus, cu mari probleme financiare şi sportive, cu fotbalişti care nu vor să mai continue la Torino, vânzarea lui Radu Drăguşin pentru 5 milioane acum nu reprezintă o mare lovitură. Dar pentru Genoa da.

  • Radu Drăguşin a devenit titular incontestabil în garnitura lui Albert Gilardino, iar echipa se îndreaptă cu paşi repezi spre Serie A.

Fundaşul român a reuşit să marcheze trei goluri în ultimele patru etape din Serie B, iar evoluţiile sale foarte bune încep să atrag atenţia tot mai multor formaţii din Serie A, dar şi din afara Italiei. Aşadar, nu se ştie exact cât timp va rămâne Drăguşin la Genoa.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

Transferul lui Radu Drăguşin, o nimica toată pentru Genoa

Cu cele 5 milioane de euro ale transferului, Radu Drăguşin nu intră nici măcar în TOP 25 cei mai scumpi jucători din istoria lui Genoa.

În sezonul 2020/2021, Genoa plătea celor de la Inter pentru Andrea Pinamonti nu mai puţin de 19,5 milioane de euro, tot printr-o clauză activată.

Atunci, Inter nu se mulţumea să-şi piardă atacantul, aşa că l-a răscumpărat instant, pentru 21 de milioane de euro. Tipic pentru fotbalul italian, unul plin de încurcături şi inginerii financiare.

Afla mai multe despre: dragusinjuventusgenoa 

viewscnt
Articole similare