Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | A fost anunţat lotul Italiei pentru meciurile cu Anglia şi Malta! Andrea Compagno a aflat dacă i se va împlini visul

BREAKING | A fost anunţat lotul Italiei pentru meciurile cu Anglia şi Malta! Andrea Compagno a aflat dacă i se va împlini visulgalerie foto

FCSB

Comentarii

Inclus pe lista preliminară de convocări a lui Roberto Mancini, Andrea Compagno nu a prins în cele din urmă lotul final al lui Roberto Mancini. Locul său a fost luat de un atacant născut în Argentina, care are cetăţenie italiană, dar evoluează în ţara natală.

În urmă cu două săptămâni, MM Stoica anunţa, în direct la Orange Sport, că Andrea Compagno a fost inclus pe lista preliminară de convocări a lui Roberto Mancini, pentru meciurile cu Anglia şi Malta.

Pentru fotbalistul de 26 de ani, care nu evoluase mai sus de liga a patra, Serie D, în ţara natală, ar fi reprezentat un vis împlinit să fie chemat să reprezinte Squadra Azzurra.

A fost anunţat lotul Italiei pentru meciurile cu Anglia şi Malta

Doar că, din păcate pentru acesta, nu a fost să fie. În cele din urmă, selecţionerul Italiei a decis să urmeze o altă pistă, anume să mizeze pe jucători mult mai tineri.

Cel care i-a luat locul lui Andrea Compagno în lot este Mateo Retegui (23 de ani), un atacant năcut în Argentina, dar şi cu cetăţenie italiană, care evoluează în ţara natală.

Împrumutat de Boca Juniors la Club Atletico Tigre, acesta a reuşit să marcheze de 29 de ori în 50 de jocuri pentru echipa din prima ligă argentiniană.

Printre celelalte surpize ale lui Mancini se numără Wladimiro Falcone (27 de ani / Lecce), Ivan Provedel (29 de ani / Lazio), Alessandro Buongiorno (23 de ani / Torino) şi Simone Pafundi (17 ani / Udinese), niciunul dintre care nu a reprezentat Italia la nivel de seniori până acum.

Compagno a ratat convocarea

Lista finală de convocări a lui Roberto Mancini:

  • Portari: Donnarumma, Falcone, Meret, Provedel
  • Fundaşi: Acerbi, Bonucci, Buongiorno, Darmian, Di Lorenzo, Dimarco, Romagnoli, Scalvini, Spinazzola, Toloi
  • Mijlocaşi: Barrella, Cristante, Frattesi, Jorginho, Pellegrini, Pessina, Tonali, Verratti
  • Atacanţi: Berardi, Chiesa, Gnoto, Grifo, Pafundi, Politano, Retegui, Scamacca

Aşadar, Andrea Compagno ratează o şansă care s-ar putea să nu mai apară, în contextul în care Mancini foloseşte această acţiune pentru a testa diverşi jucători.

Selecţionerul Italiei a recunoscut că îl urmărea de o vreme pe atacant, însă, odată ce vor trece problemele medicale din ofensiva ”Squadrei Azzurra”, există şanse minime ca Andrea Compagno să mai prindă chiar şi lista preliminară.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare