Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asta e povestea sezonului. Merităm să pierdem puncte. Ne-a bătut o echipă care se mulţumea cu un punct”. Balint, dezlănţuit după înfrângerea cu Petrolul

”Asta e povestea sezonului. Merităm să pierdem puncte. Ne-a bătut o echipă care se mulţumea cu un punct”. Balint, dezlănţuit după înfrângerea cu Petrolul

UTA

Comentarii

UTA Arad a fost înfrântă de Petrolul Ploieşti în primul meci din play-out, deşi a avut ocaziile mai mari pe stadionul Ilie Oană. În urma partidei, Laszlo Balint a ţinut un discurs dezlănţuit la adrea echipei sale, dezamăgit că vede aceleaşi probleme din nou şi din nou.

UTA Arad a debutat cu stângul în play-out, după ce a pierdut dramatic confruntarea cu Petrolul Ploieşti, scor 0-1, pe stadionul Ilie Oană, în urma unui gol încasat în ultimele minute.

Dacă Florin Pîrvu a încheiat seara mulţumit, Laszlo Balint se află la cealaltă extremă, iar antrenorul arădenilor a ţinut un discurs dezlănţuit la adresa jucătorilor săi după meci.

Balint, dezlănţuit după înfrângerea cu Petrolul

Sunt foarte dezamăgit, mai mult decât dezamăgit, sunt supărat, pentru că suntem, cumva, într-o poveste fără sfârşit, asta e povestea sezonului pentru UTA, indiferent cine a fost antrenor, Poenaru sau Balint, tot timpul putem spune că pierdem puncte nemeritat.

Nu, nu, le merităm, pentru că dăm dovadă de inconstanţă în foarte multe momente, dăm dovadă de lipsă de concentrare în foarte multe momente şi, din punctul meu de vedere, de superficialitate.

Adică felul în care am luat golul, cum s-a desfăşurat toată faza, modul în care l-am lăsat pe Budescu să primească nestingherit, noi ne-am retras, nu atacă nimeni, modul în care ratăm acele ocazii, din doi metri, dăm în portar, din şase metri, dăm peste poartă... adică pentru mine sunt nişte aspecte efectiv inexplicabile, nu pot să mi le explic.

Toată lumea trebuie, în vestiar acolo, să îşi tragă un semnal de alarmă foarte, foarte mare, pentru că am discutat ceva înainte de meci, am, agreat ceva împreună şi, din păcate, s-a văzut foarte puţin.

De aia spun că dăm dovadă de inconstanţă şi cam toată lumea din vestiar trebuie să bage capul în pământ şi să sacrifice tot ce are în momentul acesta pentru meseria lui, în primul rând, şi în al doilea rând pentru acest club, pentru că e cazul să înţeleagă, odată pentru totdeauna, toţi jucătorii, la ce club evoluează, ce tricou îmbracă.

”Ne-a bătut o echipă care se mulţumea cu un punct”

Asta implică responsabilitate în fiecare moment al jocului, că e secunda unu, că e secunda... minutul 100, pentru că şi astăzi am început jocul foarte prost, corner în minutul 1, în primele 12 minute am avut două galbene, de aia zic că sunt mai mult decât dezamăgit, sunt foarte supărat.

E vorba de inconstanţă, fiecare trebuie să îşi răspundă la întrebarea <<de ce apar momente?>>, pentru că vedeţi că sunt anumite greşeli individuale inexplicabile. Tot timpul stăm de vorbă, indiferent că vorbim de ofesivă sau defensivă.

Să fim corecţi, Petrolul s-ar fi mulţumit şi cu un punct astăzi, am văzut strategia lor în ultimele minute, nu au mai încercat să atace, au stat acolo, au încercat să închidă culoarele.

Practic, putem spune că, după minutul 80, o echipă care se mulţumea cu un punct a reuşit să ne bată. Cum? Prin lipsa noastră de concentrare, de reponsabilitate şi, mai mult decât atât, avem acea ocazie... nu pot să îmi explic cum se poate rata de acolo”, a declarat Laszlo Balint, după înfrângerea cu Petrolul.

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare