Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi intervine din nou şi îi arată lui Edi Iordănescu cine e Ianis Hagi: "E deja cineva în lume. E acelaşi brand în lume"

Gică Hagi intervine din nou şi îi arată lui Edi Iordănescu cine e Ianis Hagi: "E deja cineva în lume. E acelaşi brand în lume"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a revenit cu o nouă declaraţie referitoare la lipsa fiului său, Ianis Hagi, de pe lista stranierilor convocaţi de Edward Iordănescu în echipa naţională.

Gică Hagi, o nouă declaraţie despre Ianis Hagi

Vineri seara, FRF a anunţat oficial lotul de 26 de jucători pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, iar selecţionerul Edi Iordănescu a pregătit mai multe surprize importante.

Ianis Hagi, revenit de câteva săptămâni după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon un an, lipseşte din lot. 

Gică Hagi s-a arătat deranjat de faptul că fiul său nu a prins nici măcar lista preliminară anunţată de Iordănescu junior. 

"Regele" consideră că fotbalistul lui Rangers "e deja consacrat" şi a dorit să lămurească intervenţia iniţială. 

„Nu vreau să intru în acest lucru. Nu e treaba mea să vorbesc de convocări. Fiecare antrenor face convocările. Ce am zis eu acum trei zile am zis pentru că se vorbea de o listă preliminară, a străinilor. Vorbim de un jucător care joacă la unul dintre cele mai titrate din Europa. Am zis părerea mea. Am zis doar de lista preliminară. 

Restul a fost diversiune, manipulare pe faţă, diversiune pe faţă! Trebuia să rămâneţi în cadrul în care am rămas eu. Fizic, şi-a revenit. Joacă la un club. Eu vorbesc de o listă. Dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, e grav. 

Sunt mândru pentru că sunt «tatăl lui Ianis». Eu am devenit «tatăl lui Ianis». Am fost la Rangers şi mi-au zis că sunt «tatăl lui Ianis». Deci, Ianis e deja consacrat. Ianis are deja personalitate. Ianis e deja cineva în lume. Nu uitaţi că reprezintă România, ca taică-su. E acelaşi brand în lume”, a spus Hagi. 

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare