Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Prima plecare de la Sepsi chiar înaintea play-off-ului. A semnat deja cu o echipă din Liga a II-a

ULTIMĂ ORĂ | Prima plecare de la Sepsi chiar înaintea play-off-ului. A semnat deja cu o echipă din Liga a II-agalerie foto

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Robert Ilyes este noul antrenor al lui FK Csikszereda, echipă din liga secundă. Fostul fotbalist al lui Rapid şi FC Braşov revine, astfel, în oraşul natal, după trei ani petrecuţi la Sfântu Gheorghe, unde a ocupat postul de antrenor secund, în mandatele lui Laszlo Csaba, Leo Grozavu şi Cristiano Bergodi.

Ilyes a mai antrenat-o pe Csikszereda, în Liga a III-a. Echipa a ratat accederea în playoff-ul eşalonului secund, fiind în grupa A a playout-ului. În ultimele luni, la cârma echipei s-au aflat Laszlo Csaba şi germanul Werner Burger.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul secund Ilyés Róbert.

Cu această ocazie, îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi şi îi urăm mult succes în continuare în carieră! Ilyés Róbert va ocupa funcţia de antrenor principal al echipei FK Csíkszereda”, a anunţat Sepsi OSK.

Ca fotbalist, Ilyes a evoluat pentru Foresta Fălticeni, Astra Ploieşti, Rapid Bucureşti, Khazar Lankaran (Azerbaidjan), FC Braşov, FCM Târgu Mureş şi FK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare