Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu! O nouă decizie a selecţionerului naşte controverse: ”Nu mai vrea jucători care să fie cu nasul pe sus” | EXCLUSIV

Andrei Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu! O nouă decizie a selecţionerului naşte controverse: ”Nu mai vrea jucători care să fie cu nasul pe sus” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători din Superligă, dar nu a fost luat de selecţionerul Edi Iordănescu pentru meciurile echipei naţionale a României cu Andorra şi Belarus. Viorel Moldovan (50 de ani) şi-a exprimat opinia cu privire la acest subiect.

Spre sfârşitul zilei de vineri, 17 martie, selecţionerul Edi Iordănescu a anunţat lotul de 26 de jucători pe care se baza la naţionala României pentru primele două meciuri din campania de calificare la EURO 2024.

Însă, între aceştia nu se regăseşte niciun jucător de la Universitatea Craiova, formaţie ce a încheiat sezonul regular pe locul 4 în Superligă.

În vederile lui Edi Iordănescu nu a intrat nici măcar Andrei Ivan, golgheterul oltenilor şi unul dintre cei mai în formă jucători din 2023 din campionatul României.

Acest subiect a dat din nou bătăi de cap selecţionerului, care a fost criticat şi de Gică Hagi pentru neconvocarea fiului său, Ianis.

Explicaţii pentru decizia controversată a selecţionerului: neconvocarea lui Andrei Ivan. ”Nu mai vrea jucători care să fie cu nasul pe sus” | EXCLUSIV

Prezent în studioul Orange Sport, Viorel Moldovan a explicat de ce, în opinia sa, Andrei Ivan a fost sărit din schema de tehnicianul echipei naţionale.

Fostul mare internaţional este de părere că ar fi mai multe probleme la mijloc, iar una dintre ele este atitudinea jucătorului faţă de prima reprezentativă, fapt care l-ar fi deranjat pe Edi Iordănescu, inclusiv la acţiunile anterioare ale ”tricolorilor”.

De asemenea, Moldovan a amintit de mesajul transmis de selecţionerul României, în care a explicat ferm că vrea la naţională doar ”cine merită şi oferă 100% pentru obiectiv” şi că de acum ”vor fi zero compromisuri şi jumătăţi de măsură”.

”Ivan a avut un început de an 2023 OK. A marcat şase goluri, comparativ cu Octavian Popescu. Nu ştiu de ce Ivan nu intră în planurile lui Edi Iordănescu.

Eu cred că acolo sunt nişte antecedente din trecut care au făcut ca el să nu fie convocat sau poate chiar nu intră în planul tactic gândit de Edi Iordănescu. 

Cred că lui Edi Iordănescu nu i-a convenit poate atitudinea lui Ivan la ultimele convocări, că şi atunci l-a trimis prin tribună, pe undeva.

A spus omul: <<Gata, nu mai tolerez astfel de ieşiri. Vreau jucători implicaţi, devotaţi, dedicaţi tricoului echipei naţionale>>.

Deci nu mai vrea jucători care să vină şi să fie cu nasul pe sus. Ceva l-a deranjat pe Edi Iordănescu de nu l-a mai chemat”, a declarat Moldovan, la Orange Sport.

În acest sezon din Superligă, Andrei Ivan a marcat zece goluri şi a oferit două pase decisive, în 25 de meciuri disputate. Şase dintre reuşite au venit în anul 2023.

De altfel, până la 26 de ani, Ivan a adunat 17 meciuri la echipa naţională, unde a marcat un gol.

Afla mai multe despre: andrei ivanedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare