Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica s-a amuzat după ce l-a văzut pe Andrei Ivan epuizat: ”Asta e poziţia lui Sorin Cârţu” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica s-a amuzat după ce l-a văzut pe Andrei Ivan epuizat: ”Asta e poziţia lui Sorin Cârţu” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Echipa CS Universitatea Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia UTA Arad, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-1.

MM Stoica s-a amuzat după ce l-a văzut pe Andrei Ivan epuizat: ”Asta e poziţia lui Sorin Cârţu” | VIDEO EXCLUSIV 

În al doilea meci al etapei a 30-a, ultima din sezonul regular, arădenii au cerut penalti la Craiova, în minutul 18, după ce balonul şutat de Postolachi l-a atins în mână pe Screciu. După consultarea VAR, arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nimic.

UTA a deschis scorul în minutul 39, prin Batha, cu o lovitură de cap. Craiova a egalat în minutul 52, dintr-un şut al lui Markovic, deviat de Erico da Silva, iar Koljic a marcat pentru 2-1 în minutul 65.

În minutul 86 arădenii au trecut pe lângă gol la o ocazie importantă a lui Otele – lovitură de cap respinsă de Laurenţiu Popescu în transversală, iar Rivaldinho a respins de pe linia porţii.

La finalul partidei, Andrei Ivan părea realmente epuizat, episodul a stârnit ironii, în direct, la Orange Sport. 

Dan Udrea: ”Era obosit nu? Atenţie jucător de echipa naţională...”

Constantin Zotta: ”Da, a fost terenul greu, adversarul puternic (n.r. ironic). Eu cred că asta spune ceva! Ar trebui să aflăm cât km a alergat în meciul asta”

MM Stoica: ”Asta e poziţia lui Sorin Cârţu (n.r. râde). Sper să nu se supere pe mine... Dacă nici glume din ăstea, doar că Sorin stă cu mâinile pe coapse (n.r. râde)”. 

Craiova se află pe locul al patrulea în clasament, cu 54 de puncte, la egalitate cu FCSB, iar UTA e pe 14, cu 27 de puncte.

Echipele care au evoluat: 

  • CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vătăjelu (Vlădoiu 69), Zajkov, Raul Silva (A. Creţu 62), Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan (Cîmpanu 46), Baiaram (Koljic 46), A. Ivan - J. Markovic (Rivaldinho 78). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • UTA ARAD: Kucher – Aby Abeid, Erico, Benga, Roger - R. Pop (Paşcalău 82), Idriz Batha, Cascini (Anton 69), Willie Barbosa (Stahl 69) - Postolachi, Milosevic (Otele 55). ANTRENOR: Laszlo Balint

BREAKING | FCSB şi-a găsit antrenor: ”Nu va fi doar o licenţă pe bancă”. Detalii importante despre viitorul tehnician

Afla mai multe despre: andrei ivansorin cartumm stoica 

viewscnt
Articole similare