Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul ia amploare. Dănuţ Lupu l-a pus din nou la punct pe Gheorghe Hagi: "Îi face rău lui Ianis. A făcut tot doar ca să-l propulseze la naţională"

Scandalul ia amploare. Dănuţ Lupu l-a pus din nou la punct pe Gheorghe Hagi: "Îi face rău lui Ianis. A făcut tot doar ca să-l propulseze la naţională"

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi nu a fost convocat în lotul preliminar al naţionalei României pentru partidele din această lună, iar Gheorghe Hagi a criticat în termeni duri decizia lui Edward Iordănescu.

Aflat oricum într-o dispută la distanţă cu Gheorghe Hagi, Dănuţ Lupu a intervenit şi i-a dat dreptate selecţionerului României.

"Antrenorul echipei naţionale răspunde de rezultate. Are dreptul să cheme pe cine vrea şi pe cine nu vrea. În ceea ce îl priveşte pe Ianis, din ce ştiu, a fost foarte mult timp accidentat. Vine după o perioadă foarte lungă în care a fost accidentat. Nu ştiu dacă, jucând două-trei minute, acum poţi să joci şi la echipa naţională.

Într-adevăr, poate Edi ar fi trebuit să-l cheme în lotul lărgit. Fiecare antrenor convoacă jucătorii pe care îi doreşte el. Nu cred că acum, dacă copilul meu sau al altuia nu e convocat, trebuie să facem ceea ce facem. Eu cred că Ianis va reveni la lot, evident dacă va fi titular la Rangers.

Bun, pentru moral… Păi, ce facem? Dacă mai erau încă vreo patru ca Ianis şi îi aduceam pentru moral, cine mai juca? Nici nu poţi să spui că echipa nu poate să joace fără el. Este un copil care promite foarte mult, care a ajutat, în ultimele partide, echipa naţională. Dar, totuşi, are şase-opt luni de când nu joacă. Nu cred că trebuie să te convoace la echipa naţională, doar pentru că te cheamă X, Y sau Z.

Poţi să convoci un jucător care opt luni a stat accidentat şi are doar zece minute jucate în ultimul an? E de admirat ceea ce face Gică pentru copilul lui, dar poate, totuşi, undeva exagerează şi îi face rău copilului. Eu n-aş fi făcut ce a făcut el.

Bun, ok, ai un copil talentat, a ajutat echipa naţională, dar, totuşi, are opt luni de când nu joacă. Asta nu înseamnă că, dacă nu te cheamă la echipa naţională, nu eşti important pentru echipa naţională. Eu sunt sigur că, odată cu revenirea lui, o să fie convocat din nou la echipa naţională.

Ştiţi cum e Gică… De când băiatul lui a început să joace fotbal, a făcut tot posibilul şi tot ce i-a stat în putinţă să-l propulseze să joace şi la echipa naţională. Până la urmă, poate orice părinte ar face la fel. Eu n-aş fi făcut lucrul acesta" , a declarat Dănuţ Lupu pentru as.ro.

"Regele", nemulţumit că Ianis Hagi a fost "uitat" de Edward Iordănescu

Gică Hagi (57 de ani) s-a declarat dezamăgit de faptul că selecţionerul Edward Iordănescu (44 de ani) nu l-a inclus pe fiul său, Ianis Hagi, nici măcar pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din această lună, din preliminariile Campionatului European din 2024.

”Regele” şi-ar fi dorit ca Ianis să facă parte din lot, pentru a se reobişnui cu atmosfera de echipă naţională şi pentru a fi alături de colegi, în cele două meciuri importante cu Andorra şi Belarus.

Chiar dacă nu a jucat mai deloc în ultimul an, Gică Hagi consideră că Ianis ar fi putut aduce un plus vestiarului şi l-ar fi pregătit mental pentru duelurile de ”foc” cu Kosovo, Israel şi Elveţia.

Şi chiar dacă nu ar fi fost păstrat în lotul definitiv pentru ”dubla” din preliminarii, Hagi consideră că, pentru moral, fiul său nu trebuia să lipsească de pe lista preliminară a stranierilor.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare