Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cazul Pintilii", variantă franceză. Antrenorul din Ligue 1 fără licentă PRO a răbufnit: "Nu sunt doar un tocilar care joacă Football Manager"

"Cazul Pintilii", variantă franceză. Antrenorul din Ligue 1 fără licentă PRO a răbufnit: "Nu sunt doar un tocilar care joacă Football Manager"

Ligue 1

Comentarii

Antrenorul echipei Reims, Will Still, are 30 de ani şi nu are licenţa Pro. Belgianul este agasat de faptul că toată lumea spune că a învăţat să antreneze jucând "Football Manager", informează lefigaro.fr.

„Este un mit care trebuie distrus, pentru că avem diplome, fie că este vorba de Didier Digard (n.r. antrenorul lui OGC Nice), fie că este vorba de mine. Avem cele mai importante diplome posibile sau care puteau fi luate până acum.

Repet, la 30 de ani, a avea licenţa PRO este foarte complicat. Nu aş fi putut să o fac înainte pentru că am doar vârsta pe care o am. Evident că diplomele sunt importante şi nu sunt doar un tocilar care a jucat Football Manager, este total fals”, a spus belgianul.

Will Still, în vârstă de 30 de ani, o antrenează pe Reims din octombrie 2022, întâi interimar, în locul lui Oscar Garcia, apoi confirmat până la finalul sezonului, iar pentru că nu are licenţa PRO, clubul trebuie să plătească la fiecare meci o amendă de 25.000 de euro.

Cu Still pe bancă, Reims are 17 meciuri fără înfrângere şi este pe locul 8, urmând să evolueze, duminică, pe teren propriu, cu Olympique Marseille, în etapa a 28-a a campionatului Franţei.

Afla mai multe despre: reims 

viewscnt
Articole similare