Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noi suntem adevărata surpriză a campionatului”. Gică Hagi, înainte de debutul în play-off: ”Nimeni nu ne dădea nicio şansă, inclusiv cei din Constanţa”

”Noi suntem adevărata surpriză a campionatului”. Gică Hagi, înainte de debutul în play-off: ”Nimeni nu ne dădea nicio şansă, inclusiv cei din Constanţa”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a prefaţat duelul cu Sepsi, formaţie care vine după succesul categoric cu U Craiova 1948. Liderul campionatului are în faţă o misiune facilă, cel puţin la prima vedere, în condiţiile în care covăsnenii au doar trei zile la dispoziţie să pregătească meciul de la Ovidiu.

Farul Constanţa o va întâlni pe Sepsi, duminică, 19 martie, în prima etapă din play-off. Constănţenii sunt liderii campionatului, în timp ce covăsnenii au obţinut ultimul loc de play-off după restanţa câştigată cu U Craiova 1948.

Gică Hagi, înainte de debutul în play-off: ”Noi suntem adevarăta surpriză a campionatului”

În conferinţa de presă premergătoare partidei de la Ovidiu, Gică Hagi a vorbit despre meciul pe care îl va avea cu formaţia condusă de Cristiano Bergodi, antrenor pe care l-a lăudat.

Managerul tehnic al ”marinarilor” a subliniată din nou că Farul este surpriza plăcută a campionatului, chiar dacă absolut nimeni, nici măcar fanii din Constanţa, nu le dădeau şanse.

”Boli e răcit, Popescu e suspendat. Sperăm să începem cu o victorie acasă. În ultimul meci acasă cu acest adversar am făcut un meci foarte bun.

Sperăm să repetăm acelaşi gen de meci, să fim atenţi la toate detaliile şi să facem mai bine ca Sepsi şi să câştigăm. 

Eu ştiu că întâlnesc o echipă care are un lot foarte bun, o echipă care ştie fotbal, are un antrenor foarte experimentat şi e foarte uşor la ei să înlocuiasca patru-cinci-şase jucători. S-au calificat şi au un moral foarte bun. Va fi un meci foarte greu. 

(n.r. despre formatul campionatului) Părerea mea o ştiţi: campionat regular făcut de la început cu 18 echipe. Acesta e campionatul pe care îl văd eu. Când am avut 18 echipe, am şi performat, am făcut performanţă în Europa. 

Cu Sepsi am făcut şase puncte în campionat, aşa că suntem echipa care avem cele mai multe puncte cu adversarii din play-off. 

Dintre toate echipele care sunt în play-off, cred că singurii care nu eram puşi în calcul suntem noi, deci noi suntem adevarăta surpriză a campionatului.

O foarte mare surpriză şi o echipă foarte bună, pentru că nimeni nu ne dădea nicio şansă, inclusiv cei din Constanţa”, a declarat Hagi, înainte de meci.

Afla mai multe despre: farulgica hagi 

viewscnt
Articole similare