Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la extaz la agonie! Echipa a fost în culmea fericirii, dar riscă retrogradarea! Ce trebuie să facă urgent: ”Doar aşa nu mai poate să aibă vreo emoţie” | EXCLUSIV

De la extaz la agonie! Echipa a fost în culmea fericirii, dar riscă retrogradarea! Ce trebuie să facă urgent: ”Doar aşa nu mai poate să aibă vreo emoţie” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Una dintre echipele care a impresionat în 2023 şi a fost la un pas de play-off riscă acum să ”cocheteze” chiar cu retrogradarea. A fost fericire mare la U Craiova 1948 după aflarea veştii că vor rejuca meciul cu Sepsi, dar lucrurile s-au schimbat complet după eşecul usturător suferit, 0-4.

”Finala” pentru play-off, aşa cum a fost denumită partida restantă dintre Sepsi şi U Craiova 1948, a fost tranşată de covăsneni, care au trecut categoric de gruparea olteană.

A fost un 4-0 clar, care nu lasă vreo urmă de îndoială cu privire la echipa care a meritat să prindă ultimul loc de play-off.

Aşadar, în restul sezonului, Sepsi va evolua în play-off, alături de cele mai puternice competitoare din Superligă, în timp ce oltenii merg în play-out cu gândul de a-l câştigar şi de a lupta pentru ultimul loc disponibil pentru cupele europene în sezonul următor.

U Craiova 1948 a luptat pentru play-off, dar riscă retrogradarea. Cum o poate evita | EXCLUSIV

Totuşi, Mihai Stoica a atras atenţia că U Craiova 1948 poate fi implicată şi în lupta pentru evitarea retrogradării, mai ales după şocul suferit recent la Sfântu Gheorghe şi impactul pe care acesta l-ar putea avea asupra oltenilor şi la meciurile din perioada următoare.

Un lucru esenţial pe care trebuie să îl facă elevii lui Nicolo Napoli pentru a nu intra în hora retrogradării este se câştige următoarea partidă, cea de pe teren propriu, contra lui CS Mioveni, formaţie care a impresionat de la venirea lui Nicolae Dică la conducerea tehnică.

”Din punct de vedere sportiv, poate să fie mai bine pentru U Craiova 1948 (n.r. locul 7 sau 8 în play-out) pentru că e mai uşor. De pe locul 6, la distanţa pe care o separă de primele trei-patru locuri, e foarte complicat să ajungă în cupele europene. Mai are varianta Cupei, dar nu sunt echipe slabe.

Însă e foarte adevărat şi faptul că orice echipă poate să ajungă la retrogradare. Craiova este la patru puncte de un loc de baraj. 

(n.r. dacă pe Craiova o paşte pericolul retrogradării) Joacă acasă acum cu Mioveni. Dacă bate, nu cred că mai poate să aibă vreo emoţie.

E greu să baţi la Craiova. Să nu pierzi poate nu e atât de greu, dar să baţi e puţin cam complicat. Însă, de când Nicolae e acolo (n.r. Dică la Mioveni), echipa a câştigat, la Arad, a jucat fotbal”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

U Craiova 1948 ocupă locul 2 în play-out, cu 20 de puncte, după ce a fost depăşită de Petrolul, care a câştigat partida cu UTA (1-0).

Afla mai multe despre: u craiova 1958superligaplayout 

viewscnt
Articole similare