Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani au primit jucătorii lui Sepsi, după victoria cu U Craiova 1948

Câţi bani au primit jucătorii lui Sepsi, după victoria cu U Craiova 1948

Fotbal

Comentarii

Sepsi s-a calificat ”en fanfare” în play-off-ul Superligii, după ce a ”desfiinţat-o” pe U Craiova 1948, scor 4-0, acasă, în ultima partidă a sezonului regulat.

Pentru performanţa lor, jucătorii lui Cristiano Bergodi vor fi răsplăţi pe măsură de către patronul Laszlo Dioszegi.

Laszlo Dioszegi, bun ”de plată” acum

Potrivit informaţiilor oferite de prosport.ro, fiecare jucător de la Sepsi, pentru o victorie obişnuită în Superligă, era recompensat cu 900 de euro. 

Înaintea jocului contra oltenilor, orgolioş şi ambiţios din fire, Laszlo Dioszegi a decis să dubleze prima la victorie, doar pentru acest meci, la 1.800 de euro.

În plus, acestor bani li se adaugă şi primele pentru calificarea în play-off, sume care diferă de la jucător la jucător, în funcţie de cum şi-a negociat fiecare contractul. Aceste prime de play-off ajung până la 10.000 de euro.

Aşadar, după victoria contra celor de la U Craiova, echivalentă cu accederea în play-off, jucătorii de bază de la Sepsi au obţinut până la 12.000 de euro.

Adrian Mititelu a declarat, în mai multe rânduri, că jucătorii săi au prime de calificare în play-off între 5.000 de euro şi 15.000 de euro. Bani care rămân, însă, în buzunarele omului de afaceri, după înfrângerea cu Sepsi.

Laszlo Dioszegi, un patron fericit!

La finalul partidei, Laszlo Dioszegi şi-a felicitat jucătorii pentru determinarea cu care au evoluat şi pentru o calificare istorică în play-off.

Cred că băieţii s-au mobilizat exemplar. S-au dăruit, au jucat 95 de minute şi a meritat efortul. O victorie frumoasă. Eu cred că astăzi nu avem ce să discutăm. Am dominat din primul şi până în ultimul minut.

Am meritat victoria. Craiova e o echipă bună şi va avea un cuvânt greu de spus în play-out. Noi trebuie să jucăm fiecare meci cu aceeaşi dăruire şi o să facem multe rezultate surprinzătoare.

Înainte de meci, am fost in vestiar, am vorbit 3-4 minute, am pus un filmuleţ motivator şi băieţii au înteles mesajul. Vrem să ne clasăm cât mai sus în play-off. Nu o să ne predăm niciodată. Au primă pentru obiectiv şi pentru meci. Mâine intra deja salariile, chiar dacă pierdeam intrau. Noi ţinem la acest aspect”, a declarat Laszlo Dioszegi, la finalul jocului.

VIDEO: Rezumat Sepsi - U Craiova 1948 4-0

Afla mai multe despre: bergodisepsiu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare