Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, despre incidentele de la finalul partidei Sepsi - U Craiova 1948: ”A intrat în vestiar şi a început să înjure”

Laszlo Dioszegi, despre incidentele de la finalul partidei Sepsi - U Craiova 1948: ”A intrat în vestiar şi a început să înjure”

Fotbal

Comentarii

La finalul partidei Sepsi - U Craiova 1948, scor 4-0, fotbalistul oltenilor, Yassine Bahassa (30 de ani), a intrat în vestiarul adversarilor şi, conform afirmaţiilor celor din zonă, ar fi început să-i înjure pe jucătorii lu Cristiano Bergodi.

Aşa cum era normal, pentru a evita escaladarea conflictului a fost nevoie de intervenţia jandarmilor prezenţi la stadion.

Laszlo Dioszegi, despre Yassine Bahassa: ”Înjurături, înjurături, dar scorul e patru!”

În acel moment, de partea olteanului au intervenit şi alţi colegi, membri ai staff-ului, care i-au luat apărarea şi chiar s-au năpustit furioşi asupra lui Adnan Aganovic, cel care l-a numit pe Bahassa ”Bad loser” (n.r. - nu ştie să piardă), la flash-interviu.

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că un fotbalist al oltenilor (n.r. - Yassine Bahasa) se îndrepta către testul dopping, însă a trecut pe lângă vestiarul celor de la Sepsi şi s-a gândit că ar fi mai bine să intre şi să-şi jignească foştii adversari.

A intrat în vestiar şi a început să înjure. Nu ştiu care... Bauza sau nu ştiu care (n.r. - jucătorul de la FCU Craiova a fost Bahassa). S-a dus în vestiarul nostru şi a înjurat echipa noastră. Bodyguarzii s-au dus după el, trebuia să se ducă la dopping şi în loc să meargă acolo, a fugit în vestiar şi a înjurat. Înjurături, înjurături, dar scorul e patru!”, a exclamat deranjat Laszlo Dioszegi, la finalul partidei cu U Craiova 1948, conform sport.ro.

Laszlo Dioszegi, un patron fericit!

La finalul partidei, Laszlo Dioszegi şi-a felicitat jucătorii pentru determinarea cu care au evoluat şi pentru o calificare istorică în play-off.

Cred că băieţii s-au mobilizat exemplar. S-au dăruit, au jucat 95 de minute şi a meritat efortul. O victorie frumoasă. Eu cred că astăzi nu avem ce să discutăm. Am dominat din primul şi până în ultimul minut.

Am meritat victoria. Craiova e o echipă bună şi va avea un cuvânt greu de spus în play-out. Noi trebuie să jucăm fiecare meci cu aceeaşi dăruire şi o să facem multe rezultate surprinzătoare.

Înainte de meci, am fost in vestiar, am vorbit 3-4 minute, am pus un filmuleţ motivator şi băieţii au înteles mesajul. Vrem să ne clasăm cât mai sus în play-off. Nu o să ne predăm niciodată. Au primă pentru obiectiv şi pentru meci. Mâine intra deja salariile, chiar dacă pierdeam intrau. Noi ţinem la acest aspect”, a declarat Laszlo Dioszegi, la finalul jocului.

Afla mai multe despre: dioszegibahassa 

viewscnt
Articole similare