Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au fost şi sunt încă promisiuni”. Ce spune un fotbalist din Superligă după ce a cerut intrarea în insolvenţă a clubului său

”Au fost şi sunt încă promisiuni”. Ce spune un fotbalist din Superligă după ce a cerut intrarea în insolvenţă a clubului său

Superliga

Comentarii

În urma victoriei obţinute de Petrolul Ploieşti în faţa UTA-ei Arad, Octavian Vâlceanu (26 de ani), prezent la flash-interviu, a fost întrebat despre decizia sa de a îşi da în judecată clubul şi de a cere intrarea sa în insolvenţă.

Vineri seara, Petrolul Ploieşti a reuşit să obţină o victorie foarte importantă împotriva UTA-ei Arad, scor 1-0, în urma unui meci dominat de jucătorii pregătiţi de Laszlo Balint.

Probabil omul decisiv pentru ”lupii galbeni” a fost chiar portarul Octavian Vâlceanu, care a fost titularizat în urma prestaţiilor extrem de modeste ale lui Andreas Leitner.

”Vă daţi seama că au fost promisiuni, sunt încă”

Vâlceanu începuse sezonul ca titular, dar fusese scos dintre buturi după ce a dat clubul în judecată şi a cerut intrarea sa în insolvenţă, din pricina restanţelor salariale.

Reprimit în primul 11 în ciuda acestor probleme, portarul şi-a salvat echipa în mai multe rânduri împotriva UTA-ei, cea mai importantă intervenţie venind chiar în prelungiri.

Prezent la flash-interviu în urma meciului, portarul a afirmat că mai este mult de muncă pentru Petrolul, înaintea unuia dintre cele mai strânse ediţii ale play-out-ului.

Întrebat despre procesul cu clubul prahovean, goalkeeper-ul nu a dorit să ofere un comentariu, dar a recunsocut că noul acţionariat le-a făcut deja mai multe promisiuni jucătorilor.

Ce spune Vâlceanu după ce a cerut intrarea în insolvenţă a Petrolului

Aşadar, Vâlceanu pare dispus să renunţe la procesul intentat, atât timp cât reuşeşte să îşi recupereze banii.

Ar fi o greşeală dacă am spune că ne liniştim acum, urmează opt meciuri foarte grele şi trebuie să fim concentraţi. Nu cred că e cazul să vorbim după o victorie de câştigarea play-out-ului.

(n.r. ai cerut insolvenţa clubului, care e situaţia de fapt?) Astea sunt lucruri de avocaţi şi aş prefera să nu le comentez, aşa că... nu o voi face.

(n.r. cum se simte în vestiar venirea unui nou investitor?) Vă daţi seama că au fost promisiuni, sunt încă, ne legăm de asta şi să vedem ce va fi săptămâna viitoare.

Este foarte important pentru noi să vină cineva alături de echipă şi să rezolve problemele financiare”, a declarat Octavian Vâlceanu, după victoria cu UTA.

Afla mai multe despre: octavian vâlceanu 

viewscnt
Articole similare