Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Echipa naţională a României are un nou echipament! Cum îl prezintă cei de la FRF: ”Tradiţie şi rezistenţă”

GALERIE FOTO | Echipa naţională a României are un nou echipament! Cum îl prezintă cei de la FRF: ”Tradiţie şi rezistenţă”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Luni, prin intermediul site-ului oficial, FRF a prezentat noul echipament de joc al tuturor reprezentativelor României. Acesta are trei variante, toate de o singură culoare, albastru, galben sau roşu. FRF susţine că ”rezistenţa şi perseverenţa care definesc suporterii români” au fost surse de inspiraţie.

Cu ocazia debutului calificărilor la Euro 2024, FRF a prezentat oficial noul echipament de joc al României, pe care îl va purta şi naţionala U21 la Campionatul European din vară.

Cele trei versiuni ale acestuia au doar câte o singură culoare, reprezentând câte o treime a tricolorului, în timp e motive tradiţionale sunt imprimate pe tricou. De asemenea, la capătul mânecilor se regăseşte steagul României.

Echipa naţională a României are un nou echipament

Federaţia Română de Fotbal lansează noul tricou al naţionalei, inspirat de rezistenţa şi perseverenţa care definesc suporterii români.

Tricoul este conceput pentru a rezista la toate presiunile şi provocările pe care suporterii le întâmpină, de la lacrimi şi emoţii până la minutele tensionate de la finalul meciurilor.

Echipamentul poartă brâul tradiţional, drept un simbol al valorilor care ne-au ţinut uniţi de-a lungul timpului şi care ne vor face să mergem înainte cu încredere.

În folclorul românesc, puterea voinicilor luptători stătea în brâu si ne dorim ca acesta să ne inspire în continuare. Aşadar, intrăm în luptă cu un tricou puternic pentru suporteri puternici.

”Ne motivează să credem şi să continuăm”

Brâul conţine elemente emblematice pentru regiunile istorice ale României, o trimitere la trecutul nostru comun, cel care ne aduce împreună şi ne motivează să credem şi să continuăm. Pe teren sau în tribune, avem acelaşi ţel: să clădim succesul echipei naţionale!”, se arată în mesajul postat de FRF.

Printre celelalte schimbări se numără şi cea a fontului de pe tricouri, care ”este în ton cu elementele tradiţionale şi împrumută liniile Coloanei Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi, ca un simbol al iubirii infinite a suporterului român pentru echipa naţională şi a motivaţiei tricolorilor de a le aduce acestora satisfacţie”.

Cei de la federaţie mai insistă asupra faptului că produsele Joma ar fi ”recunoscute pentru calitatea şi calităţile lor tehnologice, care au fost aplicate pe tricourile echipelor naţionale de fotbal ale României. Replicile care vor fi la vânzare urmează şi ele aceste standarde de calitate”.

Click AICI pentru galerie foto.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare