Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este un semi-eşec. Rezultatul nu e cel dorit, dar este corect”. Lucian Filip a dezvăluit ce li s-a zis jucătorilor de la FCSB la pauza meciului cu Craiova

”Este un semi-eşec. Rezultatul nu e cel dorit, dar este corect”. Lucian Filip a dezvăluit ce li s-a zis jucătorilor de la FCSB la pauza meciului cu Craiova

FCSB

Comentarii

FCSB a debutat în play-off cu o remiză, după ce a eşuat să o învingă pe Universitatea Craiova, scorul final fiind 1-1. În urma partidei, Lucian Filip a tras concluziile pentru vicecampioană. În opinia sa, deşi rezultatul nu a fost cel dorit, a fost unul corect.

FCSB a început play-off-ul cu stângul, după ce a reuşit să obţină doar o remiză împotriva Universităţii Craiova, scor 1-1, revenind în repriza secundă, după golul marcat de Markovic în prima parte.

Vicecampioana aproape că nu a contat deloc în primele 45 de minute, dar a arătat complet altă faţă în partea secundă şi chiar ar fi putut spera la o victorie, în cazul în care primea un penalty din cele trei cerute.

”Este un semi-eşec. Rezultatul nu e cel dorit, dar este corect”

În urma partidei, Lucian Filip, în continuare aflat în fruntea echipei, cu Mihai Pintilii suspendat, a tras concluziile pentru FCSB. În opinia acestuia, rezultatul este unul echitabil.

Filip a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor la pauza meciului cu Universitatea Craiova şi a punctat că derby-ul cu oltenii a fost doar primul meci din play-off, astfel că nu este nimic pierdut încă.

Lucian Filip a dezvăluit ce li s-a zis jucătorilor de la FCSB la pauza meciului cu Craiova

În prima repriză, cred că ne-am lovit de agresivitatea lor, nu am reuşit să ne creăm ocazii. Dar, în a doua parte, am reuşit să aducem mingea în faţa porţii, dovadă că am şi marcat.

Chiar dacă rezultatul nu este cel dorit, cred că este corect. Este un semi-eşec, asta e clar, da nu trebuie să lăsăm capul în pământ, se anunţă un play-off greu şi interesant.

Chiar vreau să le mulţumesc fanilor care au fost în această seară, sper ca la partida următoare să îi facem fericiţi. Nu e nimic pierdut.

A doua repriză consider că a fost mai bună, aşa că cred că ieşirea (n.r. lui Coman şi Tavi Popescu) lor nu pot spune că a defavorizat mult echipa. Intrările de pe bancă au fost foarte bune.

Edjouma e în vârf de formă, oricând paote să decisă un meci, e un jucător imprevizibil, sper să o ţină pe aceeaşi linie.

(n.r. sunteţi îngrijoraţi că nu câştigaţi cu contracandidatele?) Nu cred că suntem îngrijoraţi, ci nemulţumiţi, dar cred că vom rezolva această problemă.

Mi-aş fi dorit să jucăm tot meciul cum am jucat prima repriză. (n.r. ce s-a transmis la pauză?) Le-am zis jucătorilor să joace mai repede, să scoatem mai mult mingea la margine.

Fundaşii noştri au făcut marcaj larg, atacantul lor ştim că e unul de valoare şi a fructificat spaţiul care i s-a dat. Până la urmă, azi am jucat cu o echipă puternică.

Play-off-ul e echilibrat, e normal să se speculeze greşelile, cum o facem şi noi. Sper să găsim formula ideală, rămâne de văzut (n.r. care va fi)”, a declarat Lucian Filip, după remiza cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: lucian filip 

viewscnt
Articole similare