Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Penalty neacordat pentru FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova? Faza controversată: ”E fault clar! Greşeală mare”

VIDEO | Penalty neacordat pentru FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova? Faza controversată: ”E fault clar! Greşeală mare”

FCSB

Comentarii

Condusă cu 1-0 în derby-ul cu Universitatea Craiova, FCSB se afla în căutarea egalării în momentul în care Andrei Ivan a avut o intrare urâtă asupra Malcom Edjouma, în interiorul careului. Comentatorii Costi Mocanu şi Emil Grădinescu au fost foarte surprinşi că centralul Florin Andrei nu doar că nu a dictat penalty, ci a şi sancţionat presupusa simulare.

Penalty neacordat pentru FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova?

FCSB a intrat pe vârfuri în meciul cu Universitatea Craiova, iar, după jumătate de oră de joc, s-a trezit condusă, în urma golului de excepţie marcat de Jovan Markovic.

În repriza secundă, jucătorii vicecampioanei au reuşit să îşi revină şi au început să caute egalarea, iar, după o oră de joc, credeau că vor avea şansa de a marca.

Malcom Edjouma a fost doborât în careu de Andrei Ivan, dar centralul Florin Andrei a considerat dă francezul nu a fost faultat, ci a simulat, astfel că i-a arătat cartonaşul galben.

Nici VAR nu a intervenit, spre surprinderea comentatorilor, care şi-au expus foarte clar opinia în direct, după ce jocul a continuat.

Simulare nu e. E fault clar, din spate”, a spus Costi Mocanu, înainte ca Emil Grădinescu să adauge ”penalty şi greşeală mare”.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare