Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau să ajung şi eu la un European sau Mondial”. Dorinţa arzătoare a lui Răzvan Marin. Ce trebuie să facă tinerii jucători români ca să demonstreze peste hotare: ”Mi-a fost greu”

”Vreau să ajung şi eu la un European sau Mondial”. Dorinţa arzătoare a lui Răzvan Marin. Ce trebuie să facă tinerii jucători români ca să demonstreze peste hotare: ”Mi-a fost greu”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin (26 de ani) a vorbit înainte de debutul în preliminariile pentru EURO 2024 şi printre subiectele abordate în legătură cu echipa naţională, mijlocaşul a avut şi sfaturi pentru tinerii jucători din România care îşi doresc să facă pasul în străinătate.

Ce îşi doreşte Răzvan Marin de la echipa naţională

Mijlocaşul Răzvan Marin a afirmat că echipa naţională are nevoie de un început bun, adică victorii în meciurile cu Andorra şi Belarus, în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

"Sunt pregătit, cu gândul la naţională şi sper să facem o campanie foarte buă. Trebuie să începem cu dreptul, să avem şase puncte după primele două mecuri, să fim concentraţi la maxim şi să dăm totul pe teren.

Mă aştept la două meciuri de luptă. Avem nevoie şi de puţină şansă, dar în principal trebuie să dăm totul pe teren. Vreau să ajung şi eu la un Campionat European sau Mondial.

Un lot tânăr poate fi un avantaj, jucătorii vor să arate ce pot, poate vin cu o ambiţie în plus, dar poate fi şi un dezavantaj din punct de vedere al experienţei. Cel mai important atu este să fim o familie.

Pe Arena Naţională aproape de fiecare dată am jucat cu stadionul plin, îmi doresc ca fanii să fie alături de echipă, să începem un drum nou", a declarat Marin, conform FRFTV.

Mesajul lui Răzvan Marin pentru tinerii jucători români care vor să îi calce pe urme şi să demonstreze peste hotare

Răzvan Marin a vorbit şi despre plecarea în străinătate când avea doar 20 de ani şi le-a dat şi un sfat tinerilor jucători români.

"Mi-a fost greu să mă acomodez, mai ales la început în Belgia, la Standard, am plecat la 20 de ani. Cred că jucătorul român, în principal, când merge afară şi dă de dificultăţi, are tendinţa să vrea să revină.

Pentru că aici, dacă eşti tânăr şi de valoare, preşedinţii de club vor să te ajute mai mult, ai anumite avantaje.

Dar afară trebuie să munceşti, să devii foarte competitiv, eu am muncit mult, mă bucur că sunt aproape să ajung la 100 de meciuri în Serie A.

Mesajul meu este să muncească mult pentru locul în echipă, să devină competivi, pentru că acolo nu te aşteaptă, imediat pot găsi pe altcineva".

Răzvan Marin face parte din lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din preliminariile CE 2024.

Partida cu Andorra este programată, sâmbătă, în deplasare, iar cea cu Belarus la 28 martie, pe Arena Naţională.

Răzvan Marin a adunat 44 de meciuri în tricoul primei reprezentative şi a dat două goluri.

De asemenea, este aproape de o performanţă remarcabilă şi la echipele de club. Mai are nevoie doar de două meciuri pentru a atinge borna de 100 de partide jucate în Serie A.

Afla mai multe despre: razvan marinechipa nationala 

viewscnt
Articole similare