Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tavi Popescu nu o să mai joace titular”. Anunţul lui Gigi Becali care îi dă fiori ”perlei de 50 de milioane de euro”. Cine îi va lua locul în primul ”11” la FCSB

”Tavi Popescu nu o să mai joace titular”. Anunţul lui Gigi Becali care îi dă fiori ”perlei de 50 de milioane de euro”. Cine îi va lua locul în primul ”11” la FCSB

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) nu o să mai joace titular la FCSB. Anunţul înfiorător pentru tânărul fotbalist vine chiar din partea patronului Gigi Becali.

Octavian Popescu are un sezon sub aşteptări. Perioada sa cea mai bună din actuala stagiune a fost în primele meciuri după plecarea lui Nicolae Dică de la echipă, respectiv în lunile noiembrie şi decembrie ale anului trecut.

Deşi aşteptările de la club şi ale fanilor roş-albaştrilor erau ca jucătorul să ”explodeze” cu adevărat în actulul sezon, acesta nu a confirmat laudele primite în anii trecuţi.

Anunţul categoric făcut de Gigi Becali cu privire la Octavian Popescu

Iar acum a primit o veste cum nu se poate mai rea pentru el. Gigi Becali a anunţat că îl va scoate din primul ”11”, iar în locul său va intra Cordea.

”Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Coman stânga, acolo e postul lui şi îl va înlocui, dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu.

Tavi Popescu nu va mai juca titular, acum e altceva, l-am forţat, îl vede Vasile, Anglia, Franţa, are 20 de ani, e timp să îl vadă.

Dacă făceam echipa corect din prima era alta situaţia, cu Cordea şi Coman, alta era situaţia”, a declarat Gigi Becali.

În meciul cu Universitatea Craiova (1-1), din prima etapă a play-off-ului, Octavian Popescu a fost titular în banda stângă a atacului, iar Florinel Coman a început în flancul drept.

Dar în urma acestei decizii de ordin tactic venită de la patronul clubului, Florinel Coman va reveni în banda stângă, poziţia sa naturală, în timp ce flancul drept va fi acoperit de Andrei Cordea.

Astfel, Gigi Becali speră să fie mutarea care să îi aducă un nou titlu sau, cel puţin, să termine campionatul deasupra CFR-ului, pe care o vede principala favorită la trofeul de campioană.

Octavian Popescu a fost numit în nemumărate rânduri jucătorul cu care Gigi Becali va da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor.

Nu de puţine ori a insistat că suma de transfer cu care acesta va pleca de la FCSB va fi, cel puţin, de 50 de milioane de euro, dacă nu chiar şi de 100 de milioane de euro.

Cifrele lui Octavian Popescu în acest sezon, la FCSB, în toate competiţiile:

  • 42 de meciuri
  • 3 goluri
  • 7 pase decisive.

Totuşi, jucătorul FCSB-ului a fost convocat de Edi Iordănescu la naţionala României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din preliminariile EURO 2024.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalioctavian popescu 

viewscnt
Articole similare