Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali anunţă o lovitură majoră la FCSB în săptămâna în care pune şi noul antrenor. "100% aşa e. O să vedeţi"

Gigi Becali anunţă o lovitură majoră la FCSB în săptămâna în care pune şi noul antrenor. "100% aşa e. O să vedeţi"

FCSB

Comentarii

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor oferi în această săptămână, joi, un răspuns privind felul în care s-a judecat palmaresul Stelei Bucureşti în primele două instanţe. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, consideră că va câştiga de această dată, deşi primele decizii nu i-au fost favorabile.

Gigi Becali îşi anunţă victoria în privinţa palmaresului, în săptămâna în care pune şi noul antrenor la FCSB

  • În primă instanţă, pe 5 iulie 2019, Tribunalul Bucureşti a confirmat că Steaua este deţinătoarea palmaresului din 1947 până în 2003.
  • Decizia a fost atacată la Curtea de Apel, care, pe 28 iunie 2021, a hotărât că Steaua are totuşi palmaresul din 1947 până în 1998 - an în care secţia de fotbal a fost preluată în administrare de AFC Steaua - deţinută de Viorel Păunescu.
În săptămâna în care va pune noul antrenor la FCSB, Gigi Becali aşteaptă şi o decizie favorabilă din partea instanţei. 

"100% câştigăm palmaresul, după cum s-au comportat. Sunt decizii, la Rapid, Timişoara... Când câştigi şi palmaresul, câştigi şi marca notorie. Începe numărătoarea, câştigăm tot", a anunţat Gigi Becali. 

În procesul pentru palmaresul Stelei, CSA a avut câştig de cauză la cele două instanţe la care cazul s-a judecat până acum.

Acum, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu se judecă pe fond, ci magistraţii trebuie să se pronunţe dacă Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel Bucureşti au aplicat corect legea.

În şedinţa de la începutul acestei luni, magistraţii de la Înalta Curte au decis să amâne verdictul până pe 16 martie.

Juristul Stelei Bucureşti, Florin Talpan, este convins că va obţine o nouă decizie favorabilă şi problema palmaresului Stelei va fi tranşată definitiv. De altfel, în faţa instanţei s-au prezentat documente pe care "militarii" le doresc a fi incontestabile în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti. 

Gigi Becali: "Le vom câştiga pe toate şi vom câştiga şi pe Ghencea"

"Nu mai este România sănătoasă, dacă trecem peste detalii. Vin, iau o echipă, bag milioane, 30 de milioane, o salvez, apoi vin şi spun că a furat-o Becali. Luăm şi nu lăsăm omul să-şi facă treaba, cum nu m-au lăsat pe mine şi în continuu doar şicane. Joacă pe coclauri la Buzău, la Piteşti... Nu mai facem România sănătoasă. M-a durut pe mine şi am zis ce să fac? Sunt prea mic. Sunt şicane, dar sunt tăbăcit. Le aşază Dumnezeu pe toate. 

Ştii ce avem noi acum? Judecătorii. Nu pleacă în străinătate precum doctorii, că au salarii bune. A venit o echipă de judecători tineri, iar justiţia se va face acum, o să vedeţi în câţiva ani. Justiţia, sănătatea şi educaţia contează. 

Judecatorii le pun la punct. O să vedeţi, judecători tineri, deştepţi şi le vom câştiga pe toate şi vom câştiga şi pe Ghencea şi din etapa a şaptea, a opta să jucăm pe Ghencea şi să fim campioni", a mai anunţat finanţatorul FCSB. 

Talpan şi-a anunţat victoria în procesul cu FCSB: "N-are cum să fie această echipă continuatoarea Stelei. Voi câştiga"

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbpalmares steauasteaua bucurestifcsb 

viewscnt
Articole similare