Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a recunoscut numele unui antrenor de pe lista lui Gigi Becali la FCSB! "Eu am venit cu variantele externe" | EXCLUSIV

MM Stoica a recunoscut numele unui antrenor de pe lista lui Gigi Becali la FCSB! "Eu am venit cu variantele externe" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit un singur nume de pe lista dezbătută cu finanţatorul Gigi Becali, pentru postul de antrenor. În acest moment, FCSB s-a reorientat.

Ce antrenor s-a aflat în atenţia FCSB. Decizia e la Gigi Becali: "El va anunţa"

Plecarea lui Leo Stirzu din postura de deţinător de licenţă Pro la FCSB a dat startul căutărilor unui nou antrenor care să ocupe postul. Însă, raportul de forţe între Mihai Pintilii şi noul tehnician rămâne neschimbat, a anunţat Gigi Becali. 

Informaţiile iniţiale i-au dat pe Valentin Iliev, Tony şi Adailton drept variante pentru postul de antrenor la FCSB, dar Mihai Stoica a dezvăluit că doar fostul fundaş bulgar a fost varianta discutată cu Gigi Becali. 

În ultimele ore, Valentin Iliev a dezvăluit că a refuzat FCSB, deşi au existat negocieri. De aceea, FCSB s-a reorientat spre alţi antrenori, dar Mihai Stoica n-a oferit detalii. 

"La Iliev ne-am gândit, am lucrat cu el şi mi se părea că poate deveni important. Niciodată nu m-am gândit la Adailton, nici nu ştiam că are licenţă Pro. La Tony nu s-a pus problema. La Iliev m-am gândit, dar nu... Acum am prezentat alte variante.

(n.r. - E cipriot?) Nu are rost să vorbim acum şi să apară alte variante după. Va anunţa Gigi Becali. Va fi antrenor principal, asta voi susţine apăsat, că nu riscăm să fim sancţionaţi", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

De teama sancţiunilor, Mihai Stoica încearcă să-l convingă pe Gigi Becali că FCSB are nevoie de antrenor până la finalul celor 30 de zile acordate de regulament, perioadă în care echipa poate sta fără deţinător de licenţă Pro. 

"Singurul care e acum e un antrenor străin. Gigi a zis că mai aşteptăm. Ce înseamnă azi nu trebuie să însemne la fel şi mâine, e imprevizibil. 

Depinde cum se interpretează regulamentul, eu sunt pesimist, Gigi optimist. Regulamentul zice amendă 10.000 de lei, apoi se dublează. Nu cred că se va ajunge să nu pună antrenor. 

Motivul numărul 1 e că listele antrenorilor cu licenţă Pro nu ne mulţumesc, dintre antrenorii români cu licenţă Pro. Eu nu discut nimic, eu am venit cu variantele externe, nu am venit cu nicio variantă inernă", a mai spus managerul general de la FCSB, Mihai Stoica. 

Noul antrenor de la FCSB ar fi un fost jucător de la Vaslui! Ce a dezvăluit Becali despre alesul său: ”Credeţi că sunt idiot?”

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbvalentin iliev fcsbantrenor fcsb,  

viewscnt
Articole similare