Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer de 100 de milioane de euro! Clubul din Premier League care va ”sparge banca” pentru unul dintre cei mai doriţi atacanţi ai momentului

Un nou transfer de 100 de milioane de euro! Clubul din Premier League care va ”sparge banca” pentru unul dintre cei mai doriţi atacanţi ai momentului

Premier League

Comentarii

Se pregăteşte un nou transfer de 100 de milioane de euro în fotbalul european, iar un club din Premier League este gata să îl ia pe unul dintre cei mai în formă atacanţi din fotbalul european.

Un nou transfer de 100 de milioane de euro! Clubul din Premier League care va sparge banca pentru unul dintre cei mai doriţi atacanţi ai momentului

Nu, nu este vorba despre Chelsea, ci despre Newscastle, care este în căutarea unui om de gol, deoarece nici unul dintre atacanţii din lot nu a livrat pe cât şi-ar fi dorit noii patroni miliardari.

Astfel, aceştia sunt gata să spargă banca pentru un vârf de atac clasic, care să umple golul pe care nici Calum Wilson, nici Alexander Isak nu au reuşit să îl umple.

Prin urmare, ţinta numărul 1 pentru Newcastle la vară este, conform presei din Anglia, aducerea lui Dusan Vlahovic, atacantul care face furori la Juventus.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a avut un început de sezon foarte bun, în care înscria aproape la foc automat, dar s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, care l-au făcut să revină abia la sfârşitul lunii ianuarie.

Dusan Vlahovic a ajuns la Juventus în urmă cu un an, în ianuarie 2022, de la Fiorentina, pentru o sumă ce a depăşit 80 de milioane de euro.

Vârful sârb a jucat 26 de meciuri la Juventus în acest sezon, în toate competiţiile. A marcat zece goluri şi a livrat patru pase decisive.

Cotat la 80 de milioane de euro, Vlahovic are acum şansa să prindă un transfer de senzaţie în Premier League şi să fie titular în atacul echipei cu cea mai mare ascensiune din fotbalul englez.

Iar mutarea i-ar costa pe miliardarii şeici ai lui Newcastle mai bine de 100 de milioane de euro, în vară.

Recent, Dusan Vlahovic a ajuns şi în vederile lui Real Madrid, astfel că lupta pentru semnătura atacantului este deschisă oricărui deznodământ.

Afla mai multe despre: premier leaguevlahovic 

viewscnt
Articole similare